Anlaşıldı merkez..![]()
ulen kalan iznimde sinop a gitmeyi düşünüyorum motorla. Sırf size inat ankaradan geçicem. Bakalım gene toplanabilecek misiniz??![]()
Abiler motorun 5.vitesinden hiç memnun değilim.
4. vitesle 5. vites neredeyse aynı ölçüde, yani vitesi 5 e atınca motor rahatlamıyor.Buna çare bulmam lazım.Çünkü motoru genelde uzun yolda kullanıyorum ve moto 100kmH da çok bağırıyor.
arka dişliyi 32 ye düşürdüm ama yine nafiile, aklımda vites dişlisini büyütmek var ama motorcuda o olmaz diyor, başka bir motorcuda olur diyor anlamadım gitti....HELP ME...
Salihim yapmışın yine yapacağınıAkşam kulaklarımızın pasını bir silelim kardeşim.
Arbetus, Naci hocam ile kulağını çınlattık. Lakin seni Ankara'da görmek bizi ziyadesiyle memnun eder. Bekleriz, başımızın üstünde yerin var.
abi aksam caddede yıne cılgın gıbı gozuken fakat efendı kısılıgımızı zedelemıyecek sekılde kastıracagız ortalıgı :ses ısınde goktay abi bizi bastıracak gıbı ama benımkıde senı bastırabılır:cherry: bakarsın belkı bı bober gelır hepımızınkını bastırır
100le gıderken benım motorda cok bagırıyor ama sagını solunu ıyıce sıktıktan sonra &90 tıtresım azaldı sımdılık sadece hafıften gıdıklıyor
:queen:
hepinizin sesini keserim ulenZaten arkamızdan egzosları yaptır diye topic açılıyor
şaka bir yana yol yapmak istiyorum. ama ankaraya geldim "Xterkanın" nikli arkadaştan shadow almak için mayıs ayında bizi noter öpünce arkamıza bile bakmadan kaçtık
![]()
Slm MaCiT'e gönül vermiş arkadaşlar
1000 km devirdim bugün tıkır tıkır nazarlardan saklasın
bu ön taraftaki nikelajlardan devir yükseldikçe gelen tırrrrr sesi çok rahatsız edici. dün gece söktüm komple nikelaj kısımları ve eriyen silikon yaptım depo ile arasında bir sürtünmedir diye ama ses hala kesilmedi vidaları sıkarken kırıcam diye korkuyordum. kırılırsa kırılsın deyip sıktım vidaları ama hala sesi kesemedim. ses başlayınca nikelajlardan önden asılıp kendime doğru çekince ses kesiliyor. tavsiyesi olan arkadaşlar bekliyorum.:silent:
Günaydın arkadaşlar dün akşam yine güzel bir buluşma daha yaptık. Fotolar daha sonra gelecek. İmkan olursa birde video var.
Az sonra :queen:
Kardeşim kusura bakmayın yaa size katılamadım keçiörende olmama rağmen sıkıntılar peş peşe gelinde insan da hiç bir şey kalmıyor pazar gününe bi gezi ayarlayalımda gezelim hacım yaa en boş zamanım pazar günleri ne zamandır heveslendim olmadı benim en büyük hayalim uzun yol yapmak ama seneye alanya düşünüyorum bakalım nolcek
Kardeşim kusura bakmayın yaa size katılamadım keçiörende olmama rağmen sıkıntılar peş peşe gelinde insan da hiç bir şey kalmıyor pazar gününe bi gezi ayarlayalımda gezelim hacım yaa en boş zamanım pazar günleri ne zamandır heveslendim olmadı benim en büyük hayalim uzun yol yapmak ama seneye alanya düşünüyorum bakalım nolcek