Yahu arkadaslar ; yakın bir arkadasım tutturmus zx250 alalım diye... Nasıl motor; 25 sayfa kadar okudum.. diğerlerini de 2-2 atladım
Oturus pozisyonunun dik olması kawaya hiç yakısmamıs diye düşünüyorum. Bi de piyasası hiç yok denecek kadar az; sahibinden.com gibi bir sitede 8-9 tanecik var bundan! Ve satıs oranları cok cok düşük...
Hyosung ile karsılastırma yapılmıs önceki sayfalarda fakat Hyosung kadar satamamıs anlasılan! Marka sı belki daha güven olusturabilir ama sanırım tutturamadı Türkiye'de. Arkadasa Hyosung Öneriyorum; kendim kullandığım için değil; 600 cc ye gecise daha yatkın olduğu için...
Kullanan arkadaslar bişiler yazarsa memnun kalacağım :wiinkk:
doğancım merhaba,
oturuş pozisyonu dik olması şehir içinde avantajlı bence(o kadar da dik deil abartma :queen: ) piyasaya gelince 1-2 sene daha geçmesi lazım..türkiyede az sayıda var su anda ninja..
benim ilk motorum ilk başta ağır geldi

sonra alıştım yavaş yavaş..33 by olması seri olmasını gösteriyor zaten..daha 3500kmdeyim hız olarak en fazla kadramda 186 filan gördüm 10-11 bin devirdeydi sanırım..1 kez yaptım 1 daha yapmam sonuçta 250cc lik bir makina..150 km hız ideal bence..
yakıt konusunda da bir depo ile 370 km filan yapıyor.
hyoyı önerebilirsin deposu kaslı zaten,oturuş pozisyonu 600cc yi geçmesini kolaylaştırır..:cat:
uzun yolda da 3 saat nerdeyse aralıksız kullandım,pek bir yorgunluk yaşamadım..
bir de titremesi var makinanın

ilk viteste titriyor sonra 2.3.4 de rahatlıyor

sizde var mı bilmiyom
bir de ses konusuna değinmek istiyorum,hyo ile yüz yüze karşılaştırma yaptık.
ben ilk viteste redline kdr çıktım adam sesi dinledi.hoşuna gitti.o da hyo ile redlina girdi nerdeyse ama sesi hiç hoşuma gitmedi

orjinal ekzozla denedik.bence ninjadan daha güzel bir ses çıkıyor 250cc ye göre..
neyse yardımcı olduysam ne mutlu bana
başka sorun varsa cevaplıyabilirim..
iyi günler.
Okan ketenci.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:24 PM ----------
Arkadaşlar bu zxr 250 için yoshımura nın özel üretim egsozu var... Bunun türkiye fiyatını bana bi söylermisiniz.. Carbonfiber olanını... Cvb bekliyorum teşekkürler...
fiyatını bilmiyorum ben,sanırım 1 bin tl vardir..