Söğütpınar köyü gezintisi

Pazar gezintisi için seçtiğimyer aslında Eğerce idi.Sahilinin ve denizinin çok temiz olduğunu duydum.Eğerce'ye giderken Söğütpınar köyü'nün içinden geçiyordum ki orada bi arkadaşıma rastladım. O da burasının daha güzel olduğunu söyleyince bi göz atayım dedim ve kaldım.

Geniş bir kumsal,az sayıda insan ve hepsi aile, tertemiz bir kıyı, taze çayı,tostu,okeyi ve tavlası olan bahçeli bir cafe, 200 m. boyunca boyu geçmeyen deniz, bi ara YUNUSlar geçti o manzara görülmeye değer.Hala etkisindeyim.

Bu ACE beyazı halimden eser kalmadı.Artık KOSLA VANİSH pembesiyim.

Giderken Karacabey yolu üzerinden gittik Minteks'ten 2 km. kadar sonra solda Mudanya-Esence tabelası var.Oradan süper zevkli köy yoluna giriliyor.Foto çekemedik kusura bakmayın lütfen. Donüşte ise sahil boyundan Zeytinbağı'ndan geçerek Mudanya'ya giriş yaptık. Eee bu güzel günü güzel bitirmek gerekliydi.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Gun sizin için guzel bitmis ama tabaktaki baliklar için ayni seyi soyleyemeyecegim.:p

Ulem bu nasil kelime.:silent:
Soyleyemeyecegim!!!
yazarken bile terledim.:)

Ellerine saglik, paylasim için.:cat:

Motora 3 kişi bindiniz demi? yakaladım bak :mrgreen:
uzun soluklu gezilerim kısmına ekledim burayı :cat:

Ulem bu nasil kelime.:silent:
Soyleyemeyecegim!!!
yazarken bile terledim.:)

ama doğru yazmıssın arkadaşım "söyleyemicem" den daha iyi. türkçemizi koruyalım:)

gezi cok güzel olmus... balıklar için yapabileceğimiz bir şey yok, afiyet olsun..

Harika gezmişsiniz Özcan sıcaklardan mıdır nedir zaten bu ara herkes ayrı takılıyor geziyor,bizde durmuyoruz pek yerimizde,memleketim cennet gibi istifade ediyoruz işte...

konuyu saptırmayalım lütfen. Bu arada şunu da belirteyim, 3 kişi asla motora binmeyeceğiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar