O Egzoztları yaptırın arkadaşım

Bende şehir merkezlerinde eli otomobil kornasına yapışık şekilde kullananlara sinir oluyorum..Durduk yere dat.. dat..sarı ışık yanar dat..

evet sadece patlak olanlar veya customlar chopperlarmı? performans egzoz denilen borular daha rahatsız edici bi ses çıkarıyo.

bende dalgada değilim gercekten hergun konu acmak ortamda saygınlık kazanmak istiyor galiba

ben bu arkadasın motoru oldugunada pek inanmıyorum ve fikrim biraz kucuk yaşlarda birisi ayrıca birazda seviyesiz
ayrıca turkce konusmayan ingilizce konuşma hava atmak sanan muhterem zatlardan birisi:farao::farao::farao:

bi onun mesaj sayına bak bide kendi mesaj sayına bak anlarsın farkı:farao:
boş boş konuşmassın

bi onun mesaj sayına bak bide kendi mesaj sayına bak anlarsın farkı:farao:
boş boş konuşmassın

mesaj sayısı cok mu onemli sence bende her konuya bos bos şeyler yazsam her okudugu gerekli gereksız habere konu acsam benımde o kdara mesajım olur ama sizinle dalaşmak istemıyorum:farao::farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benım motor f1 sesi çıkartıyo tamamiyle istem dışı :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
konu hakkında tartışacağımıza birbirimizle tartışıyoruz ne garip değilmi ??

Valla çok garip
başta ülke garip zaten
bak bi adaya bile sahip çıkamadık yunanlılar çıkmış ne garip dimi.
benzinede yine zam gelmiş buda çok garip
3g diye bişey çıkmış 2 gündur başımın etini yiyo millet oda çok garip mesela

garip milletiz vesselam :)

Valla çok garip
başta ülke garip zaten
bak bi adaya bile sahip çıkamadık yunanlılar çıkmış ne garip dimi.
benzinede yine zam gelmiş buda çok garip
3g diye bişey çıkmış 2 gündur başımın etini yiyo millet oda çok garip mesela

garip milletiz vesselam :)

çok garip :queen:

150 - 250 cc chopperların egsozunu açıyor neden , çok güzel ses çıktığını sanıyor . Halbuki kafa ......

burda mondial 150 kn var o egsozu takacam ona yakında , bir şey deyince abi herkes dönüp bakıyor diyor . O bakanlar annende kaşıntı sende çınlama yapıyor dedim . Bir daha önümden geçmedi kardeşim manifolttanda şahin egsozu takılmaz ki

Forumdan Uzaklaştırıldı
150 - 250 cc chopperların egsozunu açıyor neden , çok güzel ses çıktığını sanıyor . Halbuki kafa ......

burda mondial 150 kn var o egsozu takacam ona yakında , bir şey deyince abi herkes dönüp bakıyor diyor . O bakanlar annende kaşıntı sende çınlama yapıyor dedim . Bir daha önümden geçmedi kardeşim manifolttanda şahin egsozu takılmaz ki

ben 125 cc scooterımı sattığım çocuk 100 lira vermiş abart araba egzosu takmış abi diyo performansı arttı :)

ben 125 cc scooterımı sattığım çocuk 100 lira vermiş abart araba egzosu takmış abi diyo performansı arttı :)

anca psikolojık performans artar sankı 1250 cc makıne serçe parmak kadar piston var allahım ne dengesızler var 100 tl egsozzz allaahıımmmmmmmmm sen kımlere verıyorsun bu paraşları yarabbim

abi gözünüseveyim herşeye yeni konu açıyorsun sen yaa :queen::queen: yanlış anlama ama çok oldu sanki hı? :wiinkk:

Bence doğru bir konuya değinmiş arkadaşımız:cat:
Ne o öyle, Tarrr...tarr...tarr... yaptıkları sadece anormal bir gürültü kirliliği ve insanları gerçek motosiklet tutkunlarından bezdirmek.
Tüm iyi niyetli kullanıcılar o beynini kullanmaktan aciz kişilerle aynı kefeye koyulmakta...Gündüz ya da gece, kimse kimseyi bilerek ve isteyerek rahatsız edemez....
Müjde olsun, çok ama çok yakında egzozları tarlayanlardan kurtulacağız:rendeer:

Dört silindirin performans egsozlu sesini duyarsam mest oluyorum,100'lük cupların,çan çin çon ların egsozu açık sesini duyunca direk küfürü basıyorum...:bounce:

Moderatör
Bu tamamiyle yaşla alakalı bence. Genç yaşlarda hatta çocuk yaşta sayılacak motosiklet kullanıcıları bu tür şeylerle uğraşıyorlar. Örneğin arabada giderken sesi sonuna kadar açıyor, çok berbat bir ses çıktığını farketmiyor, yada egzosunu söküyor ama ona ses keyifli geliyor. Nasıl şimdi bahsi geçen gençler zillere basıp kaçmıyorlarsa, 3-5 yıl sonra egzoslarını da sökmeyeceklerdir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar