yaygın kullanılan tüm chopper modellerini kullandım. şu an hala mct kullanmaktayım. jinlunum ön düzenden gelen bir heybeti var. lakin sıkışık trafikte ince manevra yapmak gerektiğinde o heybet sıkıntı yaratmakta. vibrasyon oalyına gelince devir yükseldiğinde ayaklarda ki geniş peglerden dolayı ayağını peglerde sabit tutmakta sıkıntı yaratacak bir vibrasyon hissediyorsun. yedek aprça oalyına gelince, bir arkadaşım kırılan 2. vites dişlisi için hatırı sayılı bir süre bekledi. Çünkü tek tek satılmadığı için komple alması gerekti ve ozaman 400 ile 600 tl arasında fiyat veriliyordu komple şanzımana. Mct de bırak şanzıman dişlisini en ufak vidasını bile alabiliyorsun. Vibarsyon mct de de var ama daha çok artçıyısıkıntıya sokuyor. ama arka dişli küçültülüp iyi bir yağ kullandığında vibrasyon bayağı azalmakta. Bence her modelin ilgili topicine uğrarsan sana yardımcı olabiliriz. Burada bilende yazar bilmeyende dolayısıyla kafan karışır Ü.B.D.E.H olursun
ben sana şunu yada bunu al demeyi mantıklı bulmuorum veriler ortada kendin karar vermen daha sağıklı olur. Ben MCT sahibiyim ve 31000 km oldu. hertürlü modifiyeye de gelmekte. topici ziyaret edersen yaptığım bobber a bakabilirsin.
Sağlıcakla.
Sağlıcakla.