MOTOSİKLET ARABANIN ALTERNATİFİMİDİR?

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Motora binmek hepimizin tutkusu, ancak otomobille aynı şeyde değiller. Ulaşım konusunu iyice planlamamışsan 'araba yerine motor' doğru karar değil diyeceğim bende. Ama ben işe gidip gelirken motorumu kullanıyorum ve sıkça gravatlı olarak. Kışı düşüneceğim ama.

geçmişte kalan son dört yılda ne değiştiki acaba ?
kesinlikle yerini tutamaz ne motor arabanın nede araba motorun

Hortlamış konuya bir cevapta benden...Sıralı sistem LPG ve klima denen olay olduğu sürece motosiklet arabanın alternatifi değildir...(Malesef...):queen:

Şehir içi trafik durumu dışında hiçbir araca diğerinin altarnatifi olarak bakmayalım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arabanın yeri bambaşkadır , araba herzamannn gereklidir :) motosiklet biraz hobimsi kaçıyor :)

arabanı satmadan al. arabanın yeri ayrı. evde 2 araba 1 motor bir de otuz yaşında tekne var. işin en kötü tarafı tam 4 vasıta için mtv ödemek. iyi tarafı hanım arabamı aldın diye dırdır etmiyor

Burda yanlış soru sorulmuş Araba motosikletin alternatifi midir ? olacaktı :)
Cevap veriyorum değilmiş :cherry:

kesinlikle arabanın yeri ayrııı motorun yeri ayrıdır motor tek kişilik zevk için binilen bir taşıttır biz hernekadar 5-6 kişi binsekte tek kişiliktir :p:queen:

Siz onu araba değil direkt belediye otobüsü olarak kullanmışınız :p

Olaya sadece ulaşım olarak bakmamak gerek...
Motosiklet bi ulaşım aracından ziyade bir Tutkudur...
Ve tabi bence....

Yorumların bir kısmını okudum ancak bende bağımsız olarak nacizane görüşlerimi söylemek isterim. İşinizi ya da günlük yaşantılarınızı bilmeden kendimden örneklemelerle fikrimi açıklıyım ben biraz; Motosiklet yaz ya da kış hiç farketmeden sizi istediğiniz yere götüren arabaya kıyasla daha az yakıt harcayan, daha az vergisi olan, daha kolay park yeri bulma şansı yaratan kullanması zevkli araçlardır... Araba kullanmayı büyük birşeyler ya da bir kaç kişiyle yolculuk etmem gerektiğinde kullanırım ya da işim gereği bir yerlere ekipman götürüleceğinde kullanırım, motosikleti 2 kişiye kadar ve ek çantalarla 20-25 kiloya kadar taşıma kapasitesiyle her an kullanabilirsiniz. bakımları ve yedek parçası çok daha ucuzdur. kullanması bence daha zevklidir.araba çok lazım değilse satılabilir, nadirende olsa eşiniz arabasını kullanmanıza bişi demicektir:D umarım fikriniz şekillenmesinde biraz yardımcı olmuşumdur

kışın da motosiklet süren biri olarak diyorum ki; kesinlikle bazı günler benim ne işim var bunun tepesinde dediğim olmuştur. Ya da arkadaşlarımla aynı arabada muhabbet ederek gitmek istediğimde.
Kesinlikle motosiklet uygun cc olduğu sürece arabanın yaptığı işin çoğunu yapıyor. Ama özellikle trafikte görünmezliğimizde eklenince, araba sürmek daha keyifli hale gelebiliyor. Bence ikisininde yeri ayrı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar