ZX 636 hakkında

ZX 636 kavazaki, nasıl bir motordur bilgisi olan varsa sevinirim arkadaslar 2005 model var bitane siyah renk komple boyalı imiş renk değişimi icin boyattım der 11000 istiyo pazarlıkla 10 gibi alınıor motor nasıldır yakıt masrf durumu nasıldır alet 30 000kmde siyah renk tavsite edermisiniz acil yardım lutfen

gayet güzel motor yakıtı çok gelebilir ama senindediğin motor neden komple boyalı büyük ihtimalle kazalı motor olabilir alıken çok dikkatli olmalısın

bakımları parcaları nasıldır arkadaslar bunların parcası bulunurmu cok sorun cıkarırmı tabii gösterip alacazda on bilgi olarak soruyorum cıkmam gerekiyor bugun karar vereceğim bi ilgilenip cevap yazarsanız sevinirim 3 saat sonra gelip yorumları okuyacağım

bakımları parcaları nasıldır arkadaslar bunların parcası bulunurmu cok sorun cıkarırmı tabii gösterip alacazda on bilgi olarak soruyorum cıkmam gerekiyor bugun karar vereceğim bi ilgilenip cevap yazarsanız sevinirim 3 saat sonra gelip yorumları okuyacağım

3 saatle sınırlı kalma birkaçgün konuyu güncel tut cevaplar gelecektir ;):wiinkk:

sağol kardesim ama yarına sozlestik insallah tatmin edecek bi cevap bulurum

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alet güzel de fiyatı çok düşük geldi bana. niye bu kadar ucuza bırakıyorlar acaba? iyi baktırmak lazım...

full boyalıysa git göster adam gibi bi sutaya kazalı olup olmadgnı anlar

valla adam kart sıkıstırdı dıyor makınanın ozellikleri nasıldır acaba guzel derken kıstas aldığımız ozellikler neler?

sanıyorum motorun resmı bu olabılır,,,

http://www.sahibinden.com/tertemiz_..._6_r_636_-22WQQaXQQ15660315WQQpXQQdisplayitem

makıne cok gusel olup serılıgıde bır o kadar duzgundur,
bizzat kullanmıştım arkadasın motorundayken,
aşırı bır bılgıye sahıp degılım ama,
çok narın ve kırılgan oldugunu duymuştum,
model olarak fıyat cıdden cok az,
sağlıklı bır usta elı degmesı gerekıyor...

Şimdiden Hayırlı Olsun...

sanıyorum motorun resmı bu olabılır,,,

http://www.sahibinden.com/tertemiz_..._6_r_636_-22WQQaXQQ15660315WQQpXQQdisplayitem

makıne cok gusel olup serılıgıde bır o kadar duzgundur,
bizzat kullanmıştım arkadasın motorundayken,
aşırı bır bılgıye sahıp degılım ama,
çok narın ve kırılgan oldugunu duymuştum,
model olarak fıyat cıdden cok az,
sağlıklı bır usta elı degmesı gerekıyor...

Şimdiden Hayırlı Olsun...

alımsatım ötv vesaire 4000tl civarındaymış :cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan

636 güzel motordur . fakat yakıt masrafı konularına gireceksen race makina alma derim. bu aletlere bindiğinde yakıt masrafını dert etmemen gerekir.race makinalar basmak içindir ve bastığında yakarlar

eski rengi maviymiş ruhsatta prblen çıkabilir biiir

lastikler yenik ikiiii

2005 model 27000 de normal gibi gözüküyor

bence motoru sağlam bi ustaya göstermeden atlama derim ;)

valla abi iyişden kafam karısık alsammı almasammı ağrısız baSIMI ağrıtmakta istemiyorum raceyide istiyorum oooyyyy oyy

13000 vereceksen daha masrafsız ve uygun fıyata uğraşmadanda çıkacaktır aslında,
Yınede Alıcı Sensin...

almadan önce binip dene..ellerini bıraktığında düz gidiyo mu bak.daha önceki servisnde neler yapıldığına dair servis belgelerini incele.ve güvendiğin bi ustaya da kesinlikle göster.sahsen motorumda kazadan kaynaklı olmayan, büyük çizikler için bile motoru komple boyatmazdım alıcı yanlıs anlar diye..dikkat etmek gerek...

Adam daha doğru düzgün ilan bile verememiş, baştan savma bence sorun yaşaman muhtemel

sakın 1 km dahi yakınına yaklasma...
Motorun ellenmedik yeri kalmamıs.
Sakın ama sakın..........

zx6r yer uçağıdır benzin konusunda full ledinmi 2 gün iste geziyorsun gaz açma falan dahil ama bu ilandaki motor sakat gibi duruyor fiyatıda biraz ucuz dalavere olabilir dikkatli ol

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar