Gitarıma sticker yaptım..

Arkadaşlar gitarımın üzerine 'f hole' (şu yaylılardaki deliklerden) stickerı istiyordum ne zamandır bugüne kısmetmiş:) Çizimleri reklamcıya götürdüm kendisi de gitar çalıyormuş sağolsun para almadı:) Yorumlarınızı bekliyorum..

dsc01690zbo.jpg

dsc01692u.jpg

Valla çok tatlı bi siyahı var çok güzel vinyller uygulanabilir aslında.Tabi kafa yormak lazım biraz :)
Bende klasik gitarıma düşünüyorum ufak bir şey ama yüzey olarak çok yer kaplamaması ve sesi etkilememesi kaydıyla..Varmı bir önerin ?

Ufak tribal desenler veya ne biliyim gül olabilir mesela ama sticker dan ziyade airbrush daha orijinal durur kanısındayım.. Sarmaşık deseni de çok hoş durabilir.

güzel olmuş,
ben benım klasık gitarın tellerının etrafına yapmıştın,
kıvılcım dağılıyor mısali,

rengi maun oldugundan şekılde durdu,
senın elektro ve black,sarılı kırmızılı kıvılcım iyi duracaktır...

bana stickerdan çok gitarı gösteriyormuşsun gibi geldi ya neyse:p

markası ne gitarın

şimdi bu elektro mu bass gitar mı . 6 tel mi oluyor genelde bunlar. hiç anlamıyorum bu işten
ben de bir vakit bulursam amatör baterist olmayı düşünüyorum ama yerel baterist davulcu yani deriden

hea kalçalarını göstertiyim dedim kızımın:p Cort markası evet elektro oluyor. Genelde 6 telli hepsi ama 7 ve 12 telli olanlarda var fanteziye göre.. Bateri olsa iyi olur piyasada bateristlerin hepsi kapılmış durumda işsiz kalmazsın usta:)

hea kalçalarını göstertiyim dedim kızımın:p Cort markası evet elektro oluyor. Genelde 6 telli hepsi ama 7 ve 12 telli olanlarda var fanteziye göre.. Bateri olsa iyi olur piyasada bateristlerin hepsi kapılmış durumda işsiz kalmazsın usta:)

:cherry: oda arkadaşımda vardı bir ara çocuk bütün parasını gitara yatırıyordu. gitarın tellerinin sonuna bir çubuk takmıştı (adı ne bilmiyorum). onu çektikçe frekansı değişiyordu sanırım. sonra o gitarı sattı bir tane daha aldı . sonra onu sattı bir başka sonra yine . bir ara washburn du sanırım yada ondan önceki gitarıydı 1000 liraya almıştı. bir türlü tatmin olmuyordu bir ara yere konan elektronik tempo cihazı mıydı neydi ondan aldı ondan sonrada ayaktan ayarlı pot gibi bir şey aldı. aynı motosiklete benziyor habire yenisi geliyordu yani.

komşular şikayetçi olunca da arkadaş güzel sanatlarda müzik bölümü okuyor diyorduk:queen:

55152910-300x300-0-0_Washburn+Washburn+D200PROE+BK.jpg

buydu sanırım son gitarı

:mrgreen: bahane süpermiş bende diycem bunu kimse sanattan anlamıyo bu apartmanda... O çubuğun adı whammy bar ayak pedalı da wah pedalı usta.

:mrgreen: bahane süpermiş bende diycem bunu kimse sanattan anlamıyo bu apartmanda... O çubuğun adı whammy bar ayak pedalı da wah pedalı usta.

bir de yeni başlayanlar akustik ya da klasik gitarla notasız akor la çalmaya başlarlar am d f filan kafan göçer. hani çalsalar neyse . adam 3 ayda bak postacı geliyoru çalamaz:cherry:

bir de yeni başlayanlar akustik ya da klasik gitarla notasız akor la çalmaya başlarlar am d f filan kafan göçer. hani çalsalar neyse . adam 3 ayda bak postacı geliyoru çalamaz:cherry:

Offf sorma usta ya kızılay dağıtıyo burda herkesin sırtında bi gitar kafayı yiyecem yakında.. İlk parça klasik zaten 'akdeniz akşamları'..

Offf sorma usta ya kızılay dağıtıyo burda herkesin sırtında bi gitar kafayı yiyecem yakında.. İlk parça klasik zaten 'akdeniz akşamları'..

haluk levent hep aynı akorlarla çalarmış her parçayı öyle duymuştum. kolay demek ki çalması.

tüm tellere vurarak tıngırdatıyorlar ya ben ondan fitil oluyorum . solo çalamıyor elemanlar tüm tellere bilek sallıyor:mrgreen:

Sadece Haluk Levent olsa iyi sahil gitaristi modeli işte:mrgreen: paso akor vursunlar..

Sticker bence gitarı olduğundan ucuz göstermiş. Güzel bir airbrush ustası bulup onunla çalışmak daha mantıklı.

bana stickerdan çok gitarı gösteriyormuşsun gibi geldi ya neyse:p

markası ne gitarın

şimdi bu elektro mu bass gitar mı . 6 tel mi oluyor genelde bunlar. hiç anlamıyorum bu işten
ben de bir vakit bulursam amatör baterist olmayı düşünüyorum ama yerel baterist davulcu yani deriden

anca davulcu olur senden de zaten :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar