herkese slm :) yeni bi acemi daha katıldı:P

motor tutkum çocukluktan beri war ama 3-4 yıl öncesinde bu tutkuyu kaybettim ; yazlıkta mobylette ' le başladım ehauhz:D sora bunu cıft sılındır glardoni taktım,kranklardan silindirleri birleştirdim , büyük karbüratör tatktım , ve memesini genişlettim.motor 160km/h vuruodu :) bi çok kaza gecirdim,tabiri caizse don gömlek vardı ustumde hep,son kazamdada onlar varda ; çok dar ve cok kısa 2 şeritli bi viraja tapa gaz girdim,baska dusunceler vardı kafamda,ayıldıgımda ise hız kesmek için cok gecti,motoru yatırdım hız kesmeye basladım, 10 sn.lik bi virajdı,sıcaktan dolayı asfalt kayganlaşmıştı... tek duydugum cam kırılma sesi , kadın cıglıgı ; ayaga kaltıgımda motorum pertti :D benım bacaklarım kollarım govdem azfalt yuzunden erimişti, o son motota binişim oldu neyseki çizik bile yok suan vucudumda..
şuan modifiyeli bi arabam war :D onlada action yasadım..son olarak şişlide polis barikati kurup durdurdular,arabam kapıda yatıo :)

tekrar motor almaya karar werdim,japon malı , çin malı farketmez benim için cbr 125 sanmıorum 1,86 boy... zealsun 200 , kanuni racer 200 bakıorum , bunlar olmadı asya'nın AS 200 GY 2 cross unu alıp kafamı gozumu patlatmayı dusunuorum :p
artık bilincli kaza yapıorum :) kontrolumde oluo kaza genelde arabada ole :p

tanıstıgıma memnun oldum şimdiden.. cbr 125 cbf 150 -250 ybr 125-250 den başka önerileriniz warsa sevinirim... selametlee..

hoşgeldin arkadaşım,ben senin yerinde olsam motor almam,allah korusun daha büyük bi kaza yaparsın,yazık sana gel bu sevdadan vazgeç,sen arabanla usul usul yavaş yavaş git,kimseleride tehlikeye atma.

o zaman sadece kendi kafanı gözünü patlat

hoş gelmişsen hoş bulursun

Ayrıca Türkçe'de w harfi yok. Dusunuorum diye bi sözcük de yok

Hey Allahım biri başlık açar 3 kişi motora bindik kaçamadik polisten diye, diğeri açar kafa göz yarmak lazim zevki burda diye, İnsanlar hiç mi birşeyden ders almaz:pr:

Hayatımda gördüğüm en bilinçli kaza sensin

Son düzenleme:
bilader uçak al sen...onla çakılması daha keyifli daha bilinçli...
te alaam ya...

Aramıza Hoş Geldin Dostum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz. :bounce:

Trafiğe çıkma sakın. :farao:

bencede sen motor alma.çünkü orda burda sokak aralında tekere kalkarlar ona buna çarpıp kaza yapıp zevki orda derler dışardan bakanda motor serseri işi diyip bizi dışlarlar.madem kafa göz dagıtıp zevk almak istiyosun at kendini apartmanınn tepesinden.milletin gözünde motorcuları kötületme milletede kötü örnek olma

şaka mı yapıyosun bilader
ciddi soruyorum öyleyse daha fazla uzatmaya gerek yok

hoşgeldin lakin hafız bu hal kazadan sonramı kaldı sende :pr::wiinkk: ne güzel örnek oluyorsun millete. yapma. yapıyorsan bile gizli kalsın aşikar etme. alacaksan sağlam makina al bir daha kaza yapamayacak hale gelirsin. toplamak için marstan uzaylı doktorları beklersin. geçmiş olur.

Motosikleti
yok
hoşgeldin lakin hafız bu hal kazadan sonramı kaldı sende :pr::wiinkk: ne güzel örnek oluyorsun millete. yapma. yapıyorsan bile gizli kalsın aşikar etme. alacaksan sağlam makina al bir daha kaza yapamayacak hale gelirsin. toplamak için marstan uzaylı doktorları beklersin. geçmiş olur.

+ 10 çok haklısın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoş geldin bi ara kendimi görür gibi oldum :) bence biraz korkmak iyidir kendine fazla güvenmicen :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar