600 tl ceza yedim:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar olay dün başıma geldi 3 arkadaş (üçümüzdede ehliyet yok kask yok bende plaka yok) geziyoduk bastık biraz amir görmüş şikayet etmiş 3 devriye sıkıştırdı bizi bende benzin yoktu yoksa kaçardık. nüfus cüzdanlarını aldılar sonra devriyelerin arasında karakola gittik aldılar motorları anahtarları tutanak tuttular ( eğer imzalamasaydık para vermeden alıyoduk geri ama işte ilk oldugu için ne yapacağımızı bilemedik) bugünde savcı 600 tl yazdı ilk 15 gün ödersek 450 ye düşüo. benim motoruda plaka çıkartamadan vermiyorlar. kötüü oldu :salut::pale:

tecrübeler insana çok şey katıyor işte
Ehliyetsiz ve KASK sız motor kullanmak başlı başına bi tehlike bence ucuz yırtmışsın 600 TL ile cana gelen mala qelsin.Kimsede mal canın yongasıdır yazmasın :p

bir müsibet bin nasihata bedelmiş kardeş.bence baştan sona hatalısın.bana yakalansan bende yazardım.

Ne diyeyim Arkadaşım geçmiş olsun. İşte ehliyetin olsa ufak bir ceza ile yırtardın kulağına küpe olur inşallah da bir daha ehliyetsiz ,korumasız binmezsin...

100 luk cupa 3 kişi bın kasksız ustune bırde basın yeterınce ılgı cekıcı olmussunuz siz :mrgreen: gecmiş olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsunn. ama kaşınmışsın sanki.
galiba 3 kişi de aynı motorda. öyle anladım ben.
benzin olsa kaçardık demişsin iyi ki yokmuş benzin. polisten kaçarken kafanıza kurşun yiyebilirdiniz.
ama herkesin ortak görüşü var ki dibine kadar hatalısın...

Moderatör
Hızlı koşan atın diye bir laf vardır. 130 yaparken radara da girersin motoru teslim aldığında. Hayattan alınacak o kadar çok ders var ki.. Geçmiş olsun.

Motosikleti
ZX12R
geçmiş olsun kanka.. :pale: plakasız da olsa senin motorundu gittii ,

ve biliyorumki için yanıyor allah cc sabır versin.. :pale:

başlık ceza üzerine açılmış ama eminimki şuan sadece makinanı düşüyorsun..

gerçekden kötü bi durum.. :pale: allahım kimseye yaşatmasın.. :pale:

gerekli evraklar varsa plakan çıkar diicem ama sanırım bi motor parası daha gider..

plakalı_kasklı resimlerini görmek ümüdi ile hoşcakal..

hiç uzulmedım ben buna
diyorsun kask yok hadı bunu gec ya salla gençliktir olur am plakan neden yok ayrıca bastık diyorsun 3 motor o şekilde ehliyetsiz gezilir mı hiç mı bilmıyorsunuz anlamadım

ama gecmış olsun

kendim ettim kendim buldum misali olmuş..

özrün kabahatinden büyük benzin olsa kaçardık:cyclopsan

sanırım bu motosikletlerde yeddi emin otoparkında çürüyecek:pale:

((karakola gittik aldılar motorları anahtarları tutanak tuttular))

benmi yanlış anladım yoksa anlatan arkadaşmı yanlış anlatmış....neyse okadar büyütülecek bişey değil....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar