Bayan motosiklet sürücüsü yaşamını kaybetti.

allah rahmet elesin,gunahlarını affetsin,kabir azabından uzak tutsun..!

şu korumalıklar kask,dizlik,bellik,eldiven ws ws,süs olsun motor sürücüleri cekici gözüksün diye yapılmadı..! ha SS kullanıosun ha Mobylette takın şu zıkkımları..

allah rahmet elesin,gunahlarını affetsin,kabir azabından uzak tutsun..!

şu korumalıklar kask,dizlik,bellik,eldiven ws ws,süs olsun motor sürücüleri cekici gözüksün diye yapılmadı..! ha SS kullanıosun ha Mobylette takın şu zıkkımları..

::plus1:::cat::pale:

allah rahmet eylesin....gencecik kardeşimiz...ileride belkide çok iyyi bi avukat olacaktı...kader işte heran ensemizde...saniyelik garanti ömrümüz yok....

Allah rahmet eylesin.
Keske kask taksaydi demiyorum sonradan demek pek ise yaramaz:pr:

Insallah böyle kötü haberler HALA KASKSIZ ve KORUMASIZ sürücülere DERS OLURDA ölüm haberleri almayiz:salut:

Cok kötü ya, düsünüyorum düsünüyorum anlamiyorum niye diyorum kendi kendime niye anlamiyor arkadaslarimiz!!:salut:

druzwell ´in dedigi gibi:

:cat:::plus1::

Bu kadar zormu bunu anlamak:pr:

Gencecik arkadaslarimiz bütün gelicekleri önlerinde olabilirdi...

Son düzenleme:
yazık cok gencmis:(
kask ve korunaksız çıkmamak lazım.mevsim ne olursa olsun.
allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin gerçekten çok üzücü bir olay daha çok genç. :pale:

motorsikletin en büyük tehlikesi boyun kırıgı kask olsada ölürdü

Allah rahmet eylesin ailesine sevenlerine sabır versin.
kaderden kaçılmaz herşey olacağına varır varmasınada, bi söz var tedbir bizden, takdiri yüce Allah tan. lütfen arkadaşlar biliyoruz ki motosiklet tutkusu cok farklı aynı zamanda da hayatın kendisi gibi çok riskli onun için önce güvenlik önce tedbir kendimizi düşünmüyorsak ailemizi sevenlerimizi düşünelim :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar