Slm arkadaşlar truncu renklı eskı model cross motor çalınmıştır

:pr:SLM ARKADAŞLAR TURUNCU RENKLI ESKI MODEL CROSS MOTOR ÇALINMIŞTIR MOTORU DENEMEYE DIYE VERDIM GİDİŞ O GİDİŞ ADAMI SIMA OLARAK TANIYORUM FAKAT İSMINI BULAMADIM TURUNCU KROS ESKI BİŞEY ÜZERİNDE HONDA MOTORU VAR EKSOZU RX Z 135 MOTORU VARDIR ACILLLLLLLLL YARDIM 0544 680 07 52 KIRKLARELİ İSTİKAMETINDEN KAVAKLI İSTİKAMETINE GİDİLDİĞİ GÖRÜLMÜŞTÜR:pr::pr::pr:

:pr:kırklar elindeki arkadaşımı aradım o taraftaki tamircilerin ordan bi geçicek yazdığın gibi motoru anlattım görürse haber wericek bende sana yazarım

amin arkadaşlar bende motorcuyum nasıl boyle bır hataya düştüm anlamıyorum adam da yabancı değil motorunu getiriyordu tamıre bana ismini hatırlayamıyorum dereköy yolun da yol çalışmalarında çalıştığını sölemişti babam lar gelmeden bulabılırsem iidir arkadalar 81 model bişey turuncu renklı honda motoru var üstünde bende kırklarelinde motorcuyum insanlık yaptık verdık motor yoık

valla kısa sürede bulunur umarım..jandarmaya haber verseniz aslında? tanıdık varsa?!

osbourne abi doğru sölüyo abim hayırlısı adam parçacıysa tanıdık yoksa jandarmada emniyette zor ama genede kader kısmet belasını bulur İnşALLAH geçmiş olsun bir daha olmaması dileğiyle

Geçmiş olsun yaaa nasıl oluyosa insan bazen gaflete düşüyo veriyo giden gidiyo....sonra pişmanlık....bende yaşadım ama değeri az ola şeylerde yaşadım...umarım bulunur motorun yaa....tekrardan geçmiş olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Usta bu motorun hiç fotoğrafı yok mu sende?

malaguti calvanone bıke pıcs te var plakalı bu motor ama üzerınde 80 lık honda motoru var geçen gün aldım motoru takas ta hevesımı alamadan o.çocukları denemeye dıye aldı gelmedi

mtk

varsa kendi resmini koyup, plakasını da yazarsanız daha kolay bulunabilir.. geçmiş olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar