[Kastamonu - MT]

Sağol kardeş inş. beklerim. Gofretini afiyetle ye. MCT evet benim motosikletin modeli.

Hayırdır 585 neyi ifade ediyor.

Korkut abi yarın canerden kaskı alırım ben haberin olsun o beni arayacak senle haberleşiriz :)

Göktay iki gündür giremedim nete Sen nasılsın.:rendeer:

Çok şükür iyiyim abi bi türlü denk gelemedik. Bende geceden çıktım uyku tutmadı. Akşam arkadaşlarla buluşma ayarlamaya çalışıyorum. Geçen gün buluştuk yine daha çok katılımla bir buluşma daha yapmaya çalışıyorum. Kulis faaliyetleri yani :p

Sende iyisin inşallah abi. Şafak da kalmadı yakında yola çıkarsın :rendeer:

iyi günler Korkut abi; Göktay abi :rendeer::rendeer:
İyi günler Kastamonu MT :rendeer::rendeer:(Serhat olum cevap ver gofreti geçtim yaşıyormusun :cherry::cherry::cherry:)

ayıp edıyon sahınım bu arada gecenın bır saatınde mesaj atmaya utanmıyonmu :D pazar gunu buyuk ıhtımalle yokum cumartesıden gıdıp rıvaya cadır atmayı dusunuyom :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:24 PM ----------

Göktay iki gündür giremedim nete Sen nasılsın.:rendeer:

korkut abı yoklugun farkedılıyo ıns bır sorun yoktur

ayıp edıyon sahınım bu arada gecenın bır saatınde mesaj atmaya utanmıyonmu :D pazar gunu buyuk ıhtımalle yokum cumartesıden gıdıp rıvaya cadır atmayı dusunuyom :)

Olum banane gofretimi isterim ben onun heyecanından yazdık işte :)
İyi bende pazar günü tahmin et nereye gidiyorum bil sana sakız alıcam:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi geceler Kastamonu mt..:)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Niekine yav ne hinlik peşindesin yinee:cherry::cherry:

Konudışından farkı ne buranın kakara mokoro .. Ne üyeler gördüm üstünde msj sayısı yok ne msj sayıları gördüm içinde üye yok..Musti..:mrgreen:

Konudışından farkı ne buranın kakara mokoro .. Ne üyeler gördüm üstünde msj sayısı yok ne msj sayıları gördüm içinde üye yok..Musti..:mrgreen:

artık makara yapmayalım burada abi Ne üyeler gördüm üstünde msj sayısı yok ne msj sayıları gördüm içinde üye yok..:cat::cat::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar