4 temmuz da sınava girdim ve ehliyetimi aldım

herkese mrb geçen yıl 4.temmuz 2008 günü bu siteye üye olmustum ( ehliyet sınanavına gireceğim yıldan 1 yıl önce ) ehliyetsizlikten uffleyip pufflarkan zaman geçmez ah yaşım tutsa gibi sözler söylüyordum. 4 temmuzda sınava girdim 26 sında direksion sınavına cuma sertifkayı almayı beklerken biraz işleri yakından takip edince bügün sertifikam çıktı saat 3 gibi motorla tescile gittim ordakiler bana biraz bağırdı ehliyetin yok motorla geziyorsun die ama çarsıdan fotograf almak için 22 dk süre ile ece gidince bende sinirden motorla 4 dk gibi kısa bir sürede gittim ama tescildekiler çok bağırda herneyse 5.15 te gel al dedi tabi ben 5 te ordaydım gittim hazırdı zaten ehliyet için yaptığım harcamlar

sürücü kursu kurs ücreti 235
sınav giriş parası vakıfbank 40
sabıka kaydı 5
vergi dairesi ehliyet harcı 71
trafik tescil ehliyet ücreti 60
fotograf ( 12 tane 6 tanesi kullanıldı ) 10
-------
toplam 421

bunun harici bir para çıkmadı cebimden yazım hatam varsa kusura bakmayın heycandandır

ehliyetsiz günler geride kaldı.........

nasıl oluyor ya dıreksıyona ne zaman gırdın sertifikan cıktında aldın kardesım bız ankaradayız dıreksıyon sınavı 1 agustosta turkıye genelınde aynı degılmı bu yahu :pr::pr::pr::pr::pr::pr: 4 aydır ehlıyet ıcın beklıyorum :pr::pr:

istersen 1 saat sonra tarayıp koyayım Edirnede direksion sınavı 26 temmuzdu :p :p

bu arada herkese teşekkür ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:00 PM ----------

nasıl oluyor ya dıreksıyona ne zaman gırdın sertifikan cıktında aldın kardesım bız ankaradayız dıreksıyon sınavı 1 agustosta turkıye genelınde aynı degılmı bu yahu :pr::pr::pr::pr::pr::pr: 4 aydır ehlıyet ıcın beklıyorum :pr::pr:

biraz işleri yakından takip edince oluyor 4 temmuz sınavına giripte Edirne de benden erken çıkartan yoktur ama onlarda yarın yada cuma en geç çıkar

Son düzenleme:

burdada 8 ağustosta o kurslara göre değişiyor sanırım

istersen 1 saat sonra tarayıp koyayım Edirnede direksion sınavı 26 ağustostu :p

bu arada herkese teşekkür ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:00 PM ----------

biraz işleri yakından takip edince oluyor 4 temmuz sınavına giripte Edirne de benden erken çıkartan yoktur ama onlarda yarın yada cuma en geç çıkar

sen tarıhlerıde karıstırıyorsun 26 temmuz dicektin sanırım:mrgreen: hem ılgılenmekle ne alaka ankarada herkes dıreksıyona 1 agustosta gırcek demek ılden ıle degısıyormus dıreksıyona gırmeden sertıfıka ve ehlıyette cıkıyorsa bu ulkede bır sey demem

sen tarıhlerıde karıstırıyorsun 26 temmuz dicektin sanırım:mrgreen: hem ılgılenmekle ne alaka ankarada herkes dıreksıyona 1 agustosta gırcek demek ılden ıle degısıyormus dıreksıyona gırmeden sertıfıka ve ehlıyette cıkıyorsa bu ulkede bır sey demem

her ilde farklı tarihler :cat:

ben sizden geç alcam benimkki 8 ağustos :pr:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
illere, illerdeki bölgelere ve yoğunluklara göre değişiyor. evet ankarada 1 ağustos'ta yani bu cumartesi. bir çok bölgede de geçen hafta yapıldı... hayırlı olsun, güle güle kullan.

bu sertifik işlemini hızlandırmak adına ne yaptın onu da anlatır mısın? çünkü 1 ağustostaki sınavın ardından normal süreci beklersek ehliyetin cebe girmesi 15'lerini bulacak görünüyor. daha kısa süre için hangi kısımları elden takip etme şansımız var? anlatırsan güzel olacak. biz de senin gibi 3 gün içinde alıp cebe koymayı istiyoruz çünkü...

Bizde 4 temmuzda girdik ama bizim direksiyon sınavı 8ağustosmuş öfff birde utanmadan 40lira direksiyon sınavı ücreti istiyorlar.

neyse benım ehlıyet daha havalı olcak b nın yanına a2 koycaz :D 10 senelık şoförüz olsun o kadar havamız demi :mrgreen: ne şirin çıkmıssın öle :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar