[Kastamonu - MT]

hayırlı olsun 600 RR niz

kask takmayı unutmayın arkadaşlar
kastamonuda arkadaşım 2 hafta önce kenardan yavaş yavaş giderken arkasından araba çarpmış bu fırlayıp yüzünü tabelaya vurmuş
şu an iyileşme aşamasında ama beli kırıldı yüzü tanınmaz halde

bende bu olaydan sonra kask arayışlarına girdim
iyi günler herkeze

Çok teşekkür ederim korumalıksız olmadan asla ! :wiinkk:

Bende görmedim abi merak etme sen bana ilk motorum diye anlatmıyormuydun:mrgreen:

:) Hayırlısı olsun inş.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:28 PM ----------

Len patlatıyorum nasıl oldu bilmiyorum; inanamıyorum ama artık benimde bir motorum var hemide 600 RR Darısı olmayanların başına.En yakın zamanda foto çekip atıyorum.Bu mutlu günümde beni yanlız bırakmayan şanzımana teşekkür ederim :):rendeer: (hacı nasıl gidiyor biliyomusun çalıştırıosn hafif gaz gidiyor;sadece gaz bu makine tam otomatik racing :queen:)

Ne demek sahın sen ne zaman motor alıcaksan benı ara gelırım yardımına normaldede ara :) ama seyını cıkarma:queen:) he birde dikkat et vırajlarda fılan gaza gelme ehuhuhu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:48 PM ----------

ben kastamonu fen den mezun oldum artık üniverste yolcusuyuz insallah
kastamonulular birbirini buluyor büyük şehirlerdede mutlak karşılaşırız:queen:

netten sipariş verebileccegim yerler var mı
siz nerlerden sipariş veriyorsunuz:silent:

bu arada jawa görmeyenler için
SHAWS%20R5%20JAWA%20012.jpg

boşver be hemserım ne ısın var buyuk sehırlerde ben unı ıcın ıkı senelık kastamonuyu yazdım bır kactane ıst yazdım oda gıdıp gelmesı kolay olsun dıger gelı kapan tekırdag corlu edirne,kocaeli vb yerler sıkıldım buyuk sehırın gurultusunden artık :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar halaoğlunu işletiyorum vurur mu beni sizce..

İneğe köye geldim dedim gel al beni dedim az önce aradım lan nerdesin kornaya bastım bastım çıkmadın bende uyuyakaldım gel dedim kendisi kasabada tamam yarım saate doğru gelcem dedi..:mrgreen:

Musti burayamı geldin :)
Burayıda bamlatırsan kastamonular yaktı cıranı :queen:

Ne demek sahın sen ne zaman motor alıcaksan benı ara gelırım yardımına normaldede ara :) ama seyını cıkarma:queen:) he birde dikkat et vırajlarda fılan gaza gelme ehuhuh
merak etme olm ben senin gibi apaçi değilim :cherry:

Arkadaşlar halaoğlunu işletiyorum vurur mu beni sizce..
dayı oğlu olsa blki :queen:
Musti burayamı geldin :)
Burayıda bamlatırsan kastamonular yaktı cıranı :queen:
aman uğur abi azını ayrı aççç :salut::salut::salut::salut:

Tamam o zaman sen kastamonuluysan sorun yok
yırttın :bounce:
Ulen ne çok kastamonulu varmış be helalolsun size helalolsun :rendeer:

Bilmezmisin istanbulun yarısı kastamonuludur..:mrgreen:

merak etme olm ben senin gibi apaçi değilim :cherry:

dayı oğlu olsa blki :queen:

aman uğur abi azını ayrı aççç :salut::salut::salut::salut:

Kım apacı :D motor apache baskada yok aman hımmm..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:10 PM ----------

İneğe köye geldim dedim gel al beni dedim az önce aradım lan nerdesin kornaya bastım bastım çıkmadın bende uyuyakaldım gel dedim kendisi kasabada tamam yarım saate doğru gelcem dedi..:mrgreen:

Abi sakat durum kuzen muzen dınlemez bak fazla kızdırma :D

bu arada 37 sayfamız ılk acılısını kım yapıcak acaba cıkolatalı gofret hedıye :D:D

Abi işe başladım.Hayırlısıyla bu pazar yola çıkıyorum abi :):rendeer:

Sen neler yapıyorsun görüşmeyeli bu cumartesi oynayalım bi sayısal abi belki ayna ile topcase alıcak para çıkar olmadı jant şeriti alıcak bi para çıksın ya:cherry::queen:

Motorun da işinde hayırlı olsun :rendeer:

Sayısala devam aynı sayıları tekrar yatırıyorum. Hayırlısı bakalım:)

Halaoğlu hatırımı sordu..:mrgreen:

Abi musti abinin de dediği gibi İstanbul un yarısı özelliklede Şile nin yarısı Kastamonu lu :cherry:
bu arada 37 sayfamız ılk acılısını kım yapıcak acaba cıkolatalı gofret hedıye :D:D
tamam olm ben yapıcam açılışı isterim gofretimi...Helvacı çıkarrr gofretçiş girerrr:queen::queen:
Motorun da işinde hayırlı olsun :rendeer:

Sayısala devam aynı sayıları tekrar yatırıyorum. Hayırlısı bakalım:)
Göktay abim saolasın en yakın zmanda fotoları atıyorum :) :rendeer:
sahın nasıl alısabıldınmı motoruna:queen:
alışmam mı be olm 240 la viraja girdim Korkut abim de şahit az önce beraberdik :rendeer::queen::rendeer:

İyi geceler Kastamonu MT
İyi geceler abim benim.Bi tutturamadık ikimizinde topicte olduğu zamanı :mrgreen::rendeer::rendeer::rendeer:

Evet bu aralar denk gelemedik.
Kardeş Korkut abi nerelerde hiç gözükmüyor. Bilmeden küstürdük mü acaba siz görüşüyorsunuz sen bilirsin.

Evet bu aralar denk gelemedik.
Kardeş Korkut abi nerelerde hiç gözükmüyor. Bilmeden küstürdük mü acaba siz görüşüyorsunuz sen bilirsin.

yok abim ne küslüğü geçen de yazmıştı buraya korkut abi geçende gececiydi bugün de mt ye giremedi ama topicte neler olup bitiyor ben uçuruyorum ona.

Sen neler yapıyorsun işler güçler Ankara nasıl...:rendeer::rendeer::rendeer:

yok abim ne küslüğü geçen de yazmıştı buraya korkut abi geçende gececiydi bugün de mt ye giremedi ama topicte neler olup bitiyor ben uçuruyorum ona.

Sen neler yapıyorsun işler güçler Ankara nasıl...:rendeer::rendeer::rendeer:

İyi kardeş aman korkut abimize bi yanlışımız olmasında:)

İşler güçler hep aynı git gel bildiğin gibi. Dün ilk defa Ankara'lı MCT 'ci arkadaşlarla tanıştık biraz gezdik çok iyi oldu sağlam arkadaşlar. Bakalım yarın da aksilik olmazsa yeni arkadaşlarla birlikte biraz daha gezecez anlıycağın bu aralar hayat daha renkli. Tek gezmek sarmıyodu. Bide burda toprak bulsaydım tam olacaktı ya neyse:)

İyi kardeş aman korkut abimize bi yanlışımız olmasında:)

İşler güçler hep aynı git gel bildiğin gibi. Dün ilk defa Ankara'lı MCT 'ci arkadaşlarla tanıştık biraz gezdik çok iyi oldu sağlam arkadaşlar. Bakalım yarın da aksilik olmazsa yeni arkadaşlarla birlikte biraz daha gezecez anlıycağın bu aralar hayat daha renkli. Tek gezmek sarmıyodu. Bide burda toprak bulsaydım tam olacaktı ya neyse:)

abi korkut abiyle ilgili bir sorun yok olsada korkut abim büyüklüğünü gösterir affeder bi hatamız olduğunda :) bir tanedir o :rendeer::rendeer:eek: bizimle biz onunla her zaman beraber bundan sonra....:rendeer:

Abi MCT dediğin senin motorun aynısı dimi?Sevindim senin adına dediğin gibi tek olmuyor umarım arkadaşlığınız daim olur...:wiinkk::wiinkk:

Sen merak etme az kaldı blki gelirim yanına ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:36 AM ----------

vay be 37.Sayfaya gelmişiz GOFRETÇİ isterim gofretimi hee ona göre

Bu arada 585. Mesajım benim için önemli bir sayı hayatımı yedi bu sayı:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar