[Eskişehir - MT]

Merhaba hemşehrilerim...Ben motor almayı düşünüyorum,mondial,popcorn,mobylete türü..Bu konuda bana yardım edebilecek varmı...

Valla o kadar pahalı birşeye bütçem yok:( 300-350 liraya kadar binip götürecek sorunsuz mobylete,peugeot tarzı motorlar arıyorum...Bunlar hakkında yardımcı olursanız cok güzel olur

Son düzenleme:
Selam herkese,
Kymco Movie XL 125 cc,2006 model,12.000 km.Temiz servis bakımlı,kaza ,boya,değişen yok.Daha önce 2.550 istediğim motoruma şu anda 2.150 istiyorum.Kredi kartına taksitte yapabilirim.(Komisyon olur mecburen,ben almıyorum banka alıyor.)

Selam Eskişehirliler.Ben komşunuz Bilecik Söğütden.
Hafta sonları söğüt e doğru geziye gelmiyormusunuz.

Selam Eskişehir liler.Ben yarın Eskişehir e geliyorum.Espark a atakılacam.Oradanda doktorlar caddesinde dolaşacam.Akşama kadar oralardayım...
İnşaallah bi tanıdık çıkar.

Asya bayi

Arkadaşlar dün Eskişehir e geldim.Yeni yapılan deniz sahilini çok beğendim.Gerçekden çok güzel yapılmış.
Ben asya motorsiklet bayisi baktım.Bulamadım.Şu an bayisi varmı bilmiyorum.Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.asya skoter ime parca bakacam.Bulamadım.

Arkadaşlar dün Eskişehir e geldim.Yeni yapılan deniz sahilini çok beğendim.Gerçekden çok güzel yapılmış.
Ben asya motorsiklet bayisi baktım.Bulamadım.Şu an bayisi varmı bilmiyorum.Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.asya skoter ime parca bakacam.Bulamadım.

Aradıgınız parcayı başaran motor Sslim Uzun 'dan temin edebilirsiniz telefonu : 0222 321 3195 :cat:

Duymazay eskişehire geldiğinde biz pazartesi akşamları bağlar caddesi ala parkta saat 19,30 gibi toplanıyoruz gelirsen tanışırız sohbet ederiz.iyi günler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar