Egzoz Hakkında

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ee pekı arkadaslar 250lıklerden ses cıkmıosa 125lık motorlardan hıcmı cıkmaz mesela yahama yzf 125 R dan?

ee pekı arkadaslar 250lıklerden ses cıkmıosa 125lık motorlardan hıcmı cıkmaz mesela yahama yzf 125 R dan?

125lik motordan ses mi çıkar, yanımdan geçio hiç ses seda yok:) sanki normal kaldırımda insan mırıldana mırıldana yürüyo gibi

bu arada sen hala motor alamadın egzoz işine bile girmişsin:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
girdik valla :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
beyler su mobıletler var dokulen ama hayvan gbı ses cıkıo nasıl oluyor o?

Forumdan Uzaklaştırıldı
beyler yamaha yzf r125 gordum 125cc motor ama kucuk garıp bır egzoz vardı bır ses cıkıyordu anlatamam el yapımı degıldı bellı de 250lık motordan ses alamazsınız dıyorsunuz 125lıkden nasıl cıkıyordu pekı o ses?

Moralini bozmak istemem ama soyledigin modelelrde istedigin eksozu tak oyle wuwwwwwww diye ses alamazsin 4 silindir makinelerdeki sesi istiyorsun anlasilan arkadaslarim var hyolarina tiger taktirmislar sesi de tatmin edecek derecede

beyler yamaha yzf r125 gordum 125cc motor ama kucuk garıp bır egzoz vardı bır ses cıkıyordu anlatamam el yapımı degıldı bellı de 250lık motordan ses alamazsınız dıyorsunuz 125lıkden nasıl cıkıyordu pekı o ses?

Olay motorun hacminde değil ki. "250likten çıkmaz diyosun, 125likten çıkıyo!" diyosun ama konu motor hacmi değil, silindir sayısı. tek veya çift silindir bir motordan 4 silindir sesi istiyorsun. bu olmaz! R125ten duyduğun sesin 600cc 4 silindir sesi olduğuna emin misin?
Bahsettiğin kısa egzoz R125'in orjinal egzozudur büyük ihtimalle. Yada kısa bir slip on egzoz takmıştır. Örneğin Micron diye bi egzoz var, 24 santimlik modeli var kısacık. Ama ondan elde edeceğin ses de vuuu(!) olmayacaktır. Üstelik bu alet tek silindir.

Hocam nasıl bir cevap bekliyorsun anlayamadım. 250cc çift silindir makineden 600cc V4 ya da sıralı 4 sesi alamazsın. İmkanı yok. Herkes onlarca kere söyledi daha ne istiyorsun =) Sanırım sen 4 silindir sesi değil, sadece yüksek ses istiyorsun. 4'ün sesini bildiğini de sanmıyorum. Tavsiyem, istediğin motoru (ister tek ister çift silindir al. nasıl olsa 4 silindir sesini bilmiyorsun) aldıktan sonra git ikinci el ucuz bir tiger vb egzoz al. Onu tak parr parr diye gezersin. Ama önce motoru bi al.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Olay motorun hacminde değil ki. "250likten çıkmaz diyosun, 125likten çıkıyo!" diyosun ama konu motor hacmi değil, silindir sayısı. tek veya çift silindir bir motordan 4 silindir sesi istiyorsun. bu olmaz! R125ten duyduğun sesin 600cc 4 silindir sesi olduğuna emin misin?
Bahsettiğin kısa egzoz R125'in orjinal egzozudur büyük ihtimalle. Yada kısa bir slip on egzoz takmıştır. Örneğin Micron diye bi egzoz var, 24 santimlik modeli var kısacık. Ama ondan elde edeceğin ses de vuuu(!) olmayacaktır. Üstelik bu alet tek silindir.

Hocam nasıl bir cevap bekliyorsun anlayamadım. 250cc çift silindir makineden 600cc V4 ya da sıralı 4 sesi alamazsın. İmkanı yok. Herkes onlarca kere söyledi daha ne istiyorsun =) Sanırım sen 4 silindir sesi değil, sadece yüksek ses istiyorsun. 4'ün sesini bildiğini de sanmıyorum. Tavsiyem, istediğin motoru (ister tek ister çift silindir al. nasıl olsa 4 silindir sesini bilmiyorsun) aldıktan sonra git ikinci el ucuz bir tiger vb egzoz al. Onu tak parr parr diye gezersin. Ama önce motoru bi al.

Ya kendım duydum dıyorum yalanmı soluyorum? R6mı dıye karıstırdımmı dedım ama degıldı.

Ya kendım duydum dıyorum yalanmı soluyorum? R6mı dıye karıstırdımmı dedım ama degıldı.

Dostum haklısın, sanırım seni yanlış yönlendirdik kusura bakma. Aslında iyi bir egzoz sistemi ile 4 silindir sesi alınabilir. Sanırım gördüğün 125cc motor da bu özel tip komple sistemi kullanıyordu. GT250 veya Ninja 250 için Yoshimura Rs3 komple sistem almanı öneriyorum. Kusursuz bir 600cc 4 silindir makine sesi alırsın. Ama sadece son susturucu değil, komple sistem alman gerekir. 1500 lira civarında tutar. İnanılmaz bir 600cc sesi alacağını garanti ediyorum. Eğer kesenin ağzını biraz daha açarsan gt250R'dan V8 sesi de alabilirsin. Motoru almadan önce komple egzoz sistemini almanı öneririm. İyi alışverişler dilerim.

Arkadaşım önce bir motorunu,montunu,kaskını,korumalarını alda ondan sonra egsozla oyna.Herşey tamamda egsozmu kaldı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar