Regal Raptor 250cc sıfırı ne kadar ve nerde satılır???

bu konunun cvbını çok kişinin merak ettiğini düşünüyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım hiç tavsiye etmem, alırsan son sahibi olursun, bizim arkadaş aldı, her tarafından şıkırtı geliyor, bence cbf 150 al:cat:

memnun olanda çok pişman olanda bu tamamen kimin nasıl kullandığına bağlı sanırım..

arkadaşım hiç tavsiye etmem, alırsan son sahibi olursun, bizim arkadaş aldı, her tarafından şıkırtı geliyor, bence cbf 150 al:cat:

ya kardeşim adam regal diyo sen cbf diyosun...ne alaka yaa...boş boş yorum olsun diye yorum yapmayın...

kardeşim kocamustafapaşadan samatya hastanesine inen yokuşta solda bir mağaza var orda gördüm bir kaç tane sıfır regal..

balbar peki fiyat konusunda bilgin varmı arkadaşım.. çok sağol bu arada...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya kardeşim adam regal diyo sen cbf diyosun...ne alaka yaa...boş boş yorum olsun diye yorum yapmayın...

kardeşim kocamustafapaşadan samatya hastanesine inen yokuşta solda bir mağaza var orda gördüm bir kaç tane sıfır regal..
boşu boşuna yorum yapmadık, sadece bilinçlendirmek istedik

balbar peki fiyat konusunda bilgin varmı arkadaşım.. çok sağol bu arada...

ya 5-6 ay öncesine kadar baya fiyat bilgim vardı...yani benim motorumu almadan önce bende regal raptora çok bakmıştım...o sınıfta su soğutmalı tek çin motoru diyebilirim...wallahi o zaman yalan olmasın 4.850 gibi bişiydi...ama dediğim gibi çok araştırmıştım fiyatları karıştırıyo olabilirim....tabi tavsiyem o fiyatlara çıkabiliyorsan ikinci el temiz bi GV 250 olur elbette....ama yedek parça fiyatları regalde çok daha uygun...bir www.raptorriders.net sitesinide incele

tekirdağda sahilde hüsnü abi var, elinde birkaç tane farklı modeli var, moto tek dükkanın ismi, 0282 260 35 83, 0535 382 75 70 telefonları, arayın size bilgi verir, belki teslimat bile yapabilir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar