[Kastamonu - MT]

Abim benim :rendeer::rendeer: Evet abi işteydim :wiinkk:

Sana bu haftaiçi uğrayacağım abi haberleşiriz istediklerini getirecem :rendeer::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:40 PM ----------

İşte bu bir sayfa daha atladık 32. sayfadayız Hayırlı ve uğurlu olsun.Ayın ikisi gibi Kastamonuda olucağım Çektiğim fotoları buraya koyacağım bakalım o zman ne kadar sayfa geçecek :)

Çarşamba akşamı fındıklı var gelebilirsen oraya getirirsin .:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamamdır abi nasıl istersen :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:50 PM ----------

abim benim :mrgreen:

Kardeşim benim...

Sevgi yumağı..:mrgreen:

Bir gün darıcada motorla arkadaş arkamda düz boş yol bizde kenardan gidiyoruz önüme bakmıyorum laylayloy lak lak ede ede gidiyoruz arkadaş koyun lan diye bağırmaya başladı anlamadım bağrıyorda bağrıyor koyun laaan diye bende bu çocuk niye küfür ediyor diyorum olm iyimisin niye küfür ediyorsun diyorum hala bağrıyor koyun laaan diye koyacam ben sana diyorum inek köşede ne bilim ileride karşıdan karşıya koyun sürüsü geçtiğini..:mrgreen:

Eyi korkut abi... :D Şahin msnin diye açık değil..

Bir gün darıcada motorla arkadaş arkamda düz boş yol bizde kenardan gidiyoruz önüme bakmıyorum laylayloy lak lak ede ede gidiyoruz arkadaş koyun lan diye bağırmaya başladı anlamadım bağrıyorda bağrıyor koyun laaan diye bende bu çocuk niye küfür ediyor diyorum olm iyimisin niye küfür ediyorsun diyorum hala bağrıyor koyun laaan diye koyacam ben sana diyorum inek köşede ne bilim ileride karşıdan karşıya koyun sürüsü geçtiğini..:mrgreen:

Yani demek istediğin :silent:

abi yine güldürdün beni helal olsun sana:queen::wiinkk:
Abi hemen açıyorum.Yeni açtım pc yi Mt ye daldım direk neler oluyor diye ondan :)

ALLAH affetsin.:mrgreen:

Yok diyon yani..

Bende ilaçla intihar edecem..

fitil.jpg

:salut:

Haftasonu gidebilirim burda yoksa birilerini boğacam..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar