Arkadaşlar YBR 250 nin yedek parça fiyatları nasıl ? Bakıma kaç bin de bir giriyor ve ödediğiniz bakım maliyetleri ne kadar ? Yağ değişimi kaç binde bir ? Mesela ön arka dişli zincir seti ne kadar ? Mesela ön far.. sağ sol grenaj, sağ sol depo altı grenaj, ekzantrik zinciri ? Deb.. balatası, fren balataları ? Bunları değiştiren.. değiştirmese dahi fiyatlarını bilen varmı aramızda ? Ben cbf 250 almaktan yedek parça ve bakım maliyetlerinin astronomnik seviyede olmasından dolayı vazgeçip cbf 150 aldım. Şu an gayet memnunum hatta 14000 deyim ve geçen cumartesi 5 günde 1750 km yol kat ederek güzel bi güney turu yaptım. Çok yakın gelecekte olmasa bile 250 cc düşünüyorum. Cbf 250 devre dışı kaldı. Motor sıfırlaması 2500 tl (piston, segman, gömlek,krank), ön amortisör takımı 2000 tl, eksantrik zinciri 210 tl, ön kontrol panali komple 1000 tl. Forumdan biri debriyaj balatasını değiştirtmiş 400 tl. Grenaj fiyatlarını bilmiyorum ama bunlardan aşağı kalacağını sanmıyorum. Dolayısıyla ben bu motoru alsamda bi arıza durumunda elimde patlar yaptıramam. Alanlarda herhalde hayli zengince arkadaşlar. Cbf 150 de böyle bi sorunum yok. Mesela 80-100 bin oldu motoru bitirdim. krank dahilk 400 tl ye motor sıfırlıyorlar ve bunu yaptırabilecek gücüm var. Ybr 250 yedek parça ve bakım maliyetleri hakkında bilgi verebilecek arkadaş var mı ? Bi gün alırsam parça fiyatları ve bakım maliyetleri beni üzer mi =? Özellikle eski kullanıcılardan fazlaca km yapmış arkadaşlardan yardım.
Mesela cbf 150 lerde kronik yağ eksiltme durumu var. Ybr 250 lerde bu durum nasıl, yağ ilavesi yapmanız gerekiyormu diğer yağ değişimine kadar ?