27 temmuz benzine bir zam daha

EPDK'nın tavan fiyat uygulaması ile bir aşağı bir yukarı hareket eden benzin fiyatları, son iki haftadır neredeyse her gün artıyor.

Kurşunsuz benzin (95 oktan), motorin ve kırsal motorinin satış fiyatı litrede 1 kuruş arttı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 28-29 Temmuz tarihlerinde geçerli olmak üzere, akaryakıt bayi tavan fiyatlarını 1 kuruş artırarak 95 oktan kurşunsuz benzin için litrede 3,24 liradan 3,25 liraya, motorinde 2,61 liradan 2,62 liraya, kırsal motorinde de 2,49 liradan 2,50 liraya yükseltti.

Akaryakıt dağıtım tavan fiyatlarında ise bir değişiklik olmadı.

Buna göre, akaryakıt dağıtım tavan fiyatı 95 oktan kurşunsuz benzin için litrede 3,10, motorinde 2,44, kırsal motorin için litrede 2,33 lira olarak belirlendi.

kaynak :mynet
bu sefer başlığı ben açtım:mrgreen:

amaaaann bende bişi oldu sandım.. yoksa siz hala alışamadınız mı? biz artık laçkalaştık.. gayet normal canım bu zamlar koymuyo bile.. braavoo süper olmuş..

hani başkan eski iktidarlara laf atıyordu heriki günde bir zam diye şimdi onların durumuna mı düştü vah vah :salut:

benzin 5 ytl olsun

Vallaha helal olsun. Bende internette bu haberi görünce foruma girip forumda bu başlığı açan arkadaşın konusuna "Benzin 10 Tl olsun" yürüyüşü yapalım diyecektim. Sen benden insaflı davranmışsın ama.

Varmısınız "benzin 10 TL olsun" yürüyüşüne ?

GKN

eskiden zam haberlerini duyduğumda ' çok şükürki dün depoyu full ledim' derdim..
şimdi her gün şükrediyorum:p

haha:D artık zam haberinden önce günün tarihi atılıyor:) Yolun ortasında tiridine banma eylemi yapalım artık en uygunu bu:)

Son düzenleme:
Vallaha helal olsun. Bende internette bu haberi görünce foruma girip forumda bu başlığı açan arkadaşın konusuna "Benzin 10 Tl olsun" yürüyüşü yapalım diyecektim. Sen benden insaflı davranmışsın ama.

Varmısınız "benzin 10 TL olsun" yürüyüşüne ?

yaparlar ya aman deyim:)

ben motosikletime brandayı örttüm garaja kaldırdım ve sezonu bıraktım. bundan sonra binmeyeceğim. bunu da yaptırttılar bana. afferin.

benzine yapılan zamları kendimce bir tepki göstermek için ;;;

10 gün önce işime özel aracım ile gidip gelmeyi bıraktım.
kendime bir kent kart çıkardım ,
her gün klimali mercedes e biniyorum.
ayrıca ,
ev ve acil kullanımlar için lazım olacağı için aracıma LPG montajı yaptırdım.
motosiklet im ise otopark ta kendince diğer arkadaşları ile beni bekliyor.
10 -15 günde ancak bir 50 -60 km yol yapabildiğim için onunla bir sorunumuz yok .
ayrıca kullanmasamda dursun ..
Bir motosiklet e sahip olduğumu bilmek beni çoook mutlu ediyor....:cat:
selamlar.....................................

Arkadaşlar bu sansür nedir anlamadım gitti. Bu kapaklarını koyduğumuz dergiler Türkiyenin en çok satan mizah karikatür dergileri. Bunlara devlet sansür koyamıyor siz forumda bu kapak resimlerini kaldırıyorsunuz.

Siyasi bir parti propagandası yapılmıyor burada. Şu an forumda yapılmış olan mizahi eleştiri yapılıyor ve bu forumca sansürleniyor. Biraz objektif olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar