yeni hyosung uma sizce hangis daha ii gider gri olan daha hoşuma gitti veya bu tarz motora hangi kask alayım sizin fikirleriniz nelerdir
teşekkür ederim viceroy yardımların için ordaki yorumlara göre sanırsam virago 1. sırada venox ile gv250 de 2. sırada ama fiyat performans da gv250 almak daha mantıklı bir seçim gibi duruyor bir de hyosung kanuni ile ortak olmuş sanırsam stkanuni adında birleşmişler ama piyasada 0 hyosunglar gördüm 5750 fiyatı ama 2007 model bunlar acaba garanti dışı mı oluyor çünkü stkanuninin sitesinde fiyat çok daha yüksek:silent:
Elde kalan, yılı geçmiş ve ithalatçısı devredışı kalmış olduğundan ucuz alıyorsunuz zaten.teşekkür ederim viceroy yardımların için ordaki yorumlara göre sanırsam virago 1. sırada venox ile gv250 de 2. sırada ama fiyat performans da gv250 almak daha mantıklı bir seçim gibi duruyor bir de hyosung kanuni ile ortak olmuş sanırsam stkanuni adında birleşmişler ama piyasada 0 hyosunglar gördüm 5750 fiyatı ama 2007 model bunlar acaba garanti dışı mı oluyor çünkü stkanuninin sitesinde fiyat çok daha yüksek:silent:
![]()
![]()
yeni hyosung uma sizce hangis daha ii gider gri olan daha hoşuma gitti veya bu tarz motora hangi kask alayım sizin fikirleriniz nelerdir
herkese merhaba.. yaşadığım sorunun çözümünü biraz geçte olsa yazayım sizlere arkadaşlar.. problem motoru yıkattıktan 1 gün sonra yaşanmıştı bu yüzden beyne su gittiğini tahmin ediyoruz.. yıkattıktan 1 gece sonra motoru çalıştırmak istedim olmadı ve biraz zorladıktan sonra çalıştı.. fakat tek silindir.. sorun şu idi; beyinden çıkan sarı siyah kablo elektriği iletmiyordu.. emrah kardeşime buradan tekrar teşekkür ediyorum.. onun gönderdiği beyini aldıktan sonra tüm kablolar toplandı motor eski haline geldi ve en son usta beyni yerine taktı.. 4 gün yatan motor yeni beyin ile birtek marşta çlıştı.. işte böyle.. umarım bir daha yaşamam böyle birşey.. arızaya değil ama 4 gün ayrı kalmaya canım baya sıkıldı.. şimdi hiç inmiyorum üzerinden..heryere beraber..
![]()
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadığım için çok üzgünüm ama arkadaşlarım hepinize selam olsun...
ilkercim güzel gezmişsiniz valla bende geçen hafta çanakkaleye gidip şehitlerimizi andım.
arkadaşlar benim canavar satılıktır haberiniz ola hiç problemi olmamasına rağmen satılık büyütmek istediğimden dolayıdır.
Forum üyelerine fiyatım 5000tl dir.
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_az_kilometreli-58WQQaXQQ14905083WQQpXQQdisplayitem
hepinize bol gazlamalar tekeriniz düz bassın