sigarayı bıraktım ama

bu gün sigarayı bırakalı 37.günü bu güne kadar sigara beni 20,24 günler ve bu gün çok zorladı.daha önce ağzıma koymadım ama bu gün dayanamayıp bir tane içtim dün gece rüyamda da sigara içtiğimi gördüğüm içinde içmiş olmam beni çok şaşırttı pişman oldum 36 gün eline alma sonra iç şimdi pişmanım.tekrar başlamak istemiyorum bu lanet şeye nasıl böyle bir hata yaptım hala anlamış değilim.neyse bu konuda tecrübeli arkadaşlardan desteklerini bekliyorum iyi akşamlar...

bu gün sigarayı bırakalı 37.günü bu güne kadar sigara beni 20,24 günler ve bu gün çok zorladı.daha önce ağzıma koymadım ama bu gün dayanamayıp bir tane içtim dün gece rüyamda da sigara içtiğimi gördüğüm içinde içmiş olmam beni çok şaşırttı pişman oldum 36 gün eline alma sonra iç şimdi pişmanım.tekrar başlamak istemiyorum bu lanet şeye nasıl böyle bir hata yaptım hala anlamış değilim.neyse bu konuda tecrübeli arkadaşlardan desteklerini bekliyorum iyi akşamlar...

Hocam takma kafana birşey olmaz 1 den 2 den.2 ay falan oldu bende bırakalı.İçmedim mi bu sürede peki hiç ?
İçtim tabi :p Mesela 2 haftada bir içki ortamı kurulur, 1-2 tane yakmadan edemem:)
Asıl önemli olan devamını getirmemen.Olurda kendini günde +5 tane içer bulursun, bir eczaneye git, Zyban adında bir ilaç var.Onu al sabah akşam kullan.Sigaradan nefret ettirecektir seni :wiinkk:

bırakma konusunda tecrübeli değilim ama; aklına geldiğinde çekirdek çitleyerek sakız çiğneyerek çerez yiyerek vs şekillerde meşgul edersen kendini unutabilirsin

sağol hocam ama içki pek kullanmadığım için pek aklıma da gelmiyordu.daha öncedende yaklaşık iki sene öncedende 41 gün bir sigarayla başladığım için tekrar başlamaktan korktum.desteğin için çok teşekkürler.

Arkadaşım bugun'de ben bırakma kararı aldım. Ve babam bana bir ilaç almış onun sayesinde bırakıyorum. Şimdi aşağıda vericem resimleri. Tamamen toz bir ilaç ve tamamen bitkisel bir şey. Yan etkisi %0 yok yani :mrgreen: Bilmiyorum nerden alabilirsin peder bey almış sonuçta :mrgreen:. Ben günde 2 paket sigara içen adamım bu ilaç gerçekten çok faydalı bir şeymiş ilk günde bile nefret etmeye başladım ha içiyorum ama bugun taş catlasın 10 adet içtim 2 paket nereye 10 adet nereye dimi... O 10 adet ise bi boşluk yani canım istemedi istedi ama o kadar istemedi sadece bi boşluk hissettim kendimde ve yaktım bence kesinlikle tafsiye ederim sana.

İsmi cismi bu :mrgreen:
21886555.jpg
[/URL][/IMG]

Sigaradan tiksindirir
Balgam söktürür
Nefes açar
Gıcık öksürüğünü keser, ağız içi yaraları önler, stres giderir, sakinleştirir, vucuda enerji ve zenginlik verirmiş öyle yazıyor :queen:

İlaç tamamen bitkiselmiş kutuda öyle yazıyor onun yalancısıyım :mrgreen: Tequ nicki üyemiz yani mali abim benden daha iyi bilir kendisi eczacı sonuçta birde ona sormalıyız... Benden bu kadar teşekkür et he o kadar uğraştım :queen:

26159239.jpg
[/URL][/IMG]

Arkadaşım bugun'de ben bırakma kararı aldım. Ve babam bana bir ilaç almış onun sayesinde bırakıyorum. Şimdi aşağıda vericem resimleri. Tamamen toz bir ilaç ve tamamen bitkisel bir şey. Yan etkisi %0 yok yani :mrgreen: Bilmiyorum nerden alabilirsin peder bey almış sonuçta :mrgreen:. Ben günde 2 paket sigara içen adamım bu ilaç gerçekten çok faydalı bir şeymiş ilk günde bile nefret etmeye başladım ha içiyorum ama bugun taş catlasın 10 adet içtim 2 paket nereye 10 adet nereye dimi... O 10 adet ise bi boşluk yani canım istemedi istedi ama o kadar istemedi sadece bi boşluk hissettim kendimde ve yaktım bence kesinlikle tafsiye ederim sana.

İsmi cismi bu :mrgreen:
21886555.jpg
[/URL][/IMG]

Sigaradan tiksindirir
Balgam söktürür
Nefes açar
Gıcık öksürüğünü keser, ağız içi yaraları önler, stres giderir, sakinleştirir, vucuda enerji ve zenginlik verirmiş öyle yazıyor :queen:

İlaç tamamen bitkiselmiş kutuda öyle yazıyor onun yalancısıyım :mrgreen: Tequ nicki üyemiz yani mali abim benden daha iyi bilir kendisi eczacı sonuçta birde ona sormalıyız... Benden bu kadar teşekkür et he o kadar uğraştım :queen:

26159239.jpg
[/URL][/IMG]

bi arkadaş kullanıyordu selçuk bunu sanırım tadı pek hoş değilmiş :)

Teşekkürler ben nikotin etkisinden kurtuldum ama psikolojik etkisinden kurtulamadım.onun içinde sürekli bir şeyler yiyorum.bu gün sigara içmeme gelince nedense çok sıcak olan 20,24 günlerde canım inanılmaz derecede sigara çekmişti.bu gün daha sıcaktı.

Teşekkürler ben nikotin etkisinden kurtuldum ama psikolojik etkisinden kurtulamadım.onun içinde sürekli bir şeyler yiyorum.bu gün sigara içmeme gelince nedense çok sıcak olan 20,24 günlerde canım inanılmaz derecede sigara çekmişti.bu gün daha sıcaktı.

Nikotin deilki bu arkadaşım :mrgreen: Bak bi kere kullan dahada istemezsin emin ol :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:35 PM ----------

bi arkadaş kullanıyordu selçuk bunu sanırım tadı pek hoş değilmiş :)

Abi acılığı şöyle ilk agzına koydugun an bi baharat tadı geliyor 2 saniye içinde gidiyor o kadar.

Bol naneli bi şeker ye canın istediğinde.O mentol tadı sigara isteğini alacaktır.En azından bende öyle oluyor :p

Öncelikle tercihim hiç yardım (ilaç veya psikolojik,akapuntur,ışın )almadan bırakmak o yüzden bir veya iki sefer daha içersem eğer o zaman deneyeceğim.

demekki ordan kalan bi alışkanlık :p Bendeki nikotin değil mentol ihtiyacıymış :p

Biraz araştırdım vücuda nikotinin salgılattığı hormonlara benzer yiyecek ve içecekler.
ballı süt,bitter çikolata,balık,tavuk,c vitaminleri,karanfil ve papatya çayı.

En iyi ilaç iradedir. Bu iş tamamen iradeye bağlı başka türlü ilaçla şekerle çekirdekle bırakılmaz bu illet.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En iyi ilaç iradedir. Bu iş tamamen iradeye bağlı başka türlü ilaçla şekerle çekirdekle bırakılmaz bu illet.

sonuna kadar katılıyorum. kesinlikle doğru. boşverin yardımcı ürünleri. "ulen sigara, sen mi beni yeneceksin, ben mi seni, görürüz" dediğinizde ve bunu içinizden söyleyip, inat ettiğinizde olay bitmiştir...

neyse bu(38.) günü de kazasız belasız atlattım.hatta bu gün bir kaç defa sıkıştırdı ama inadım inat tekrar beni esir almasına izin vermeyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar