- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Olay şu, bahsedilen tarihte kendilerine Atatürk imzası dövmesi yaptıran bir kişi, çalıştığı yerden kolunda Atatürk imzası dövmesi var diye çıkartılıyor. (Dikkatinizi çekerim, sebep dövme değil, dövmenin "Atatürk imzası" olması!!! ) Bu eleman da, dövmeci arkadaşlara gidip dövmeyi sildirmek istediğini belirtiyor. Arkadaşlar da haklı olarak bu kişinin onuruyla, şerefiyle istifasını basmak yerine, dövmeyi sildirmek istemesine çok üzülüyorlar ve bir tepki olması için böyle bir kampanya başlatıyorlar. O tarihten beri binlerce Atatürk imzası dövmesini de hiçbir ücret talep etmeden (kullanılan malzemelerin pahalı olmasına ve özellikle hijyen konusunda çok hassas olmalarına rağmen) isteyen herkese uyguluyorlar.
yuh yaaa :farao:
ne demek ATATÜRK dövmesi var diye işten çıkarmak
ve de sildirmek istemek (gerçi ekmek davası amaale: )
tebrik ederim o dövmeleri yapanları ve gururla taşıyanları
İzmir de biraz uzak kalıyor ya :mrgreen:
Aynen katılıyorum! Ben biraz gururlu yapıda bir insan olduğum için böyle bir olayın "ekmek davası bile olsa" dile bile getirildiği yerde değil istifayı basmak, ortalığı yıkar geçerim. Yani ekmek davası da bir yere kadar. Hem böyle ciğeri beş para etmez insanların afedersiniz bir yerini yalayarak ta kazanılan ekmek te ekmek değil zehir zıkkımdır.
konu Atamız ve Ülkemiz oldugunda bende cok hassasımdır
bana böyle birşey yapılmış olsa işverenlerime çok hoş kelimeler sarf edemem
özellikle Atatürk'ün imzası olan dövmeye laf edilip işinden çıkarılmak istenmesi üzücü iç acıtan bi durum yazık...:farao:
Ya nerde bu dövmeci sitede bulamadım :silent:
Kesinlikle!
Ve ne yazık ki bu durumdan daha da üzücü olanı o kişinin gidip dövmeyi sildirmek istemesi. Bir insanın kendi gururunu ayaklar altına alması söz konusu burada ki, o noktadan sonra herhangi bir şekilde onarılamayacak bir yara bu. Tabi bunu içinde hissedecek, o gururu taşıyacak bir insan olsaydı bu hareketi yapmaz, o lafları işvereninin ağzına bir güzel teperdi.
Ha dersek ki, gururu düşünemeyecek kadar paraya ihtiyacı vardı belki..?
Hiç sanmıyorum. Dövme yaptırmaya bütçe ayıran bir insanın bu kadar zor durumda olacağını düşünmüyorum.
Olayı ilk duyduğum günden beri öfkeliyim, burada da konuyu görünce müdahale etme ihtiyacı hissettim. Benimle aynı duyguları paylaşmayan kimseyi de yadırgamam herkesin kendi fikridir, saygı duyarım. Ama benim için oldukça rahatsız edici!!
tabiki dövme işi zevk işidir
eger ona bir bütçe ayırabiliyorsan çok da içler acısı degildir durum maddiyat açısından :silent:
ki yaptıran kişi büyük bir istek ve gururla yaptırmışsa kim ne derse desin ne yaparsa yapsın sildirmek istemesi yanlış bencede
herkesin görüşü farklıdır tabiki saygı duymak lazım
ama dövmeci arkadaşları tebrik ederim ::alkiis:: onların daha çok gururu kırılmış ki bu kararı almışlar
Evet haklısınız. O tarihten bu güne kadar 3215 adet Atatürk İmzası dövmesini ücretsiz uygulamaları ne denli hassas olduklarının ispatıdır zaten.
Zaman zaman, özellikle memleketin bu günkü durumuna bakarak umutsuzluğa kapılsam da, hala biryerlerde birilerinin kendince mücadele verdiğini gördüğümde yalnız olmadığımı hissediyorum.
Ne mutlu bu arkadaşlara, sanatlarını böyle anlamlı bir şeye yönlendirmişler ve ne mutlu ki 3215 kişi de çağrılarına kulak vermiş.
Olay şu, bahsedilen tarihte kendilerine Atatürk imzası dövmesi yaptıran bir kişi, çalıştığı yerden kolunda Atatürk imzası dövmesi var diye çıkartılıyor. (Dikkatinizi çekerim, sebep dövme değil, dövmenin "Atatürk imzası" olması!!! ) Bu eleman da, dövmeci arkadaşlara gidip dövmeyi sildirmek istediğini belirtiyor. Arkadaşlar da haklı olarak bu kişinin onuruyla, şerefiyle istifasını basmak yerine, dövmeyi sildirmek istemesine çok üzülüyorlar ve bir tepki olması için böyle bir kampanya başlatıyorlar. O tarihten beri binlerce Atatürk imzası dövmesini de hiçbir ücret talep etmeden (kullanılan malzemelerin pahalı olmasına ve özellikle hijyen konusunda çok hassas olmalarına rağmen) isteyen herkese uyguluyorlar.