Ben de bu ikilemi yaşayanlardan birisiyim. Ama fazer asla kullanacağım motosiklet değildir. İstediğim benim mevcut tarzlar dışında bi'şeydi. F650 iyi makina ama F650'yi alıp Avrupa'ya gidersen sürücüyü çok yoracağı aşikar. Tek silindir çok iyi ama.. Evet aması var. Düz bir yolda hızlanmak istediğin anda eminim maksimum 140 olan hızı insanı yoracak 130 üzerinde tek silindir konforu bozacaktır.
Bu bağlamda daha az enduro olan daha doğrusu Enduro-Touring trazı olan 67 HP lık çift silindir li V-Strom lar.. İsteğime cuuk oturmuştu. Tek silindirin karasızlığını elemiştim.
Ama burada bir sorun vardı. V-Strom sahipleri 100 YTL için pazarlık kıracak kadar sert idiler. Reşat Cumhuriyet altını misali motosiketi kullandıkça üzerine rakam koyup satıyorlardı. Fiyat durumundan tekrar daha mantıklı olan F650 ye dönmüştüm.
Amacım dağ bayır değil, asfalt yolda karşılaşacağım süprizlere yolculuklarda hazırlıklı olmaktı. F650 bana göre fazla enduro idi.
Sonra CBF600 'e baktım. Rakamlar makul, satıcıları ukala değil, dört silindirin verdiği konfor, 80Hp güç ve Enduro-Touring yerine Sport-Touring'e geçmeye karar verdim.
Alacağım ilk temiz CBF600 ile de Avrupa turu planlarımı desem hayallerimi desen düşlüyorum.
İŞte bu BMWF650, Suzuki DL6650 V-Strom ve Honda CBF600 arasında ben CBF600 dedim.