[Bursa - MT]

herkezin geçmiş kandili mubarek olsun
biliyorum bugunlerde site fazla rafaşta degil nedenide acık aslında
kimimiz tatil amacıyla biyerlere gidiyor
kimimiz ise çalışmak zorunda fırsat bulup
buraya bile giremeyen arkadaşlar war
tatile giden arkadaslara hayırlı tatiller
bu kızgın güneşin altında calısanlar allah kolaylıklar versin
yeni tatile cıkanlara mutlu ve güzel tatiller dilerim

mami sen kendini hangi tarzı yakıstırıyorsan onu al cunku kullanıcı sensin
kıymet bilecekte sensin ..... gelir gelmez gezilerde görmek istiyorum seni.....

enes kardeş bu numaram aveadır : 05335768104 diledigin zaman arayın arkadalşlar telefonum 7-24 acıktır.......

kazasız ve belesız suruşler dilerim
kendinize cok iyi bakın yollarda görüşmek dilegiyle
saygılarımla..............

herkezin geçmiş kandili mubarek olsun
biliyorum bugunlerde site fazla rafaşta degil nedenide acık aslında
kimimiz tatil amacıyla biyerlere gidiyor
kimimiz ise çalışmak zorunda fırsat bulup
buraya bile giremeyen arkadaşlar war
tatile giden arkadaslara hayırlı tatiller
bu kızgın güneşin altında calısanlar allah kolaylıklar versin
yeni tatile cıkanlara mutlu ve güzel tatiller dilerim

mami sen kendini hangi tarzı yakıstırıyorsan onu al cunku kullanıcı sensin
kıymet bilecekte sensin ..... gelir gelmez gezilerde görmek istiyorum seni.....

enes kardeş bu numaram aveadır : 05335768104 diledigin zaman arayın arkadalşlar telefonum 7-24 acıktır.......

kazasız ve belesız suruşler dilerim
kendinize cok iyi bakın yollarda görüşmek dilegiyle
saygılarımla..............

Aynen dediğin gibi abi. Benim de benimsediğim bi felsefe bu. Tenekede olsa kafama yatani yaparım. Yok bu gitmiyomus yok bu cok yakıyomus takmam. Sonucta ben binecem. Buna biz stres atmak için hatta ivedigin dediği gibi içimizdeki kotuluklerden kurtulmak için biniyoruz. Hangisi hosuna gidiyorsa insan onu alıp ona binmeli. Bir dahaki sezona fiyatınında düşeceğini umuyorum...

ne diyeyim sen kafaya takmışsın bunu :) şimdiden hayırlı olsun, güzel alet :cat: 140'ı rahat görürsün.

arkadaşlar, Miraç kandilinizi tebrik ederim :rendeer:

pazar günü bursada olursam eğer, neresi olursa farketmez sizlere katılırım :cat:

abi pazar günü bursa da olmayalım diyorum bursay a dönüyo olalım ayarlayalım şu işi

işe daha başlamadımda vaziyet idare eder bir kac sorun var ama halletmeye calısıyorum halledersem yanınızdayım ......

Son düzenleme:
:) 3 gündür pc bozuktu nihayet kavuştum,ne zor şeymiş,motosikletsiz kalmak kadar acı...:bounce:

slm can dostlar güzel insanlar ben şuan İst.'dayım cuma akşamı Türkmenistan'a uçacağım baya uzun bi süre ayrı kalacağız :salut:ama Fz6 FAZER aşkına katlanmaya değer:queen: bu hasretlik ekmek parası değilde FAZER parası için sayılır:mrgreen: neyse kendinize iyi bakın hepiniz Allah'a emanet olun, gelince gezilerimize kaldığımız yerden devam edeceğimize hiç şüphem yok:cat:HAKKINIZI HELAL EDİN GİDİPTE DÖNMEMEK,DÖNÜPTE BULMAMAK VAR !

slm can dostlar güzel insanlar ben şuan İst.'dayım cuma akşamı Türkmenistan'a uçacağım baya uzun bi süre ayrı kalacağız :salut:ama Fz6 FAZER aşkına katlanmaya değer:queen: bu hasretlik ekmek parası değilde FAZER parası için sayılır:mrgreen: neyse kendinize iyi bakın hepiniz Allah'a emanet olun, gelince gezilerimize kaldığımız yerden devam edeceğimize hiç şüphem yok:cat:HAKKINIZI HELAL EDİN GİDİPTE DÖNMEMEK,DÖNÜPTE BULMAMAK VAR !

Allah korusun abi. Hayırlısıyla git, s2abs siyle gel insallah... ;-) denk gelirse banada bi r125 alırsın artik... :-D

:)Yaşar umarım hayırlısıyla gidip,en helalinden kazanıp,en nasiplisinden istediğin fazer e kavuşursun,birde en güzelinden hatunu çektikmiydi Allah ın emri peygamberin kavliyle koluna tamamdır,sonrası şükür,şükür şükür...:bounce: (fazlamı özele girdim ne:silent:)

:)Yaşar umarım hayırlısıyla gidip,en helalinden kazanıp,en nasiplisinden istediğin fazer e kavuşursun,birde en güzelinden hatunu çektikmiydi Allah ın emri peygamberin kavliyle koluna tamamdır,sonrası şükür,şükür şükür...:bounce: (fazlamı özele girdim ne:silent:)

Amin amin hocam tşk. ederim :cat:sağlam hatun bulursak neden olmasınki:wiinkk::cherry:

buradan bulabilirsin erdem, valvolini tavsiye ederim sorun yaşamazsın, eksilme ve köpürme yapmaz. :cat:
HESAPÇIOĞLU Otom.Petrol Turz. Taşm.İnş.Paz.A.Ş.
Gürsu Mah. 30.Cadde No:13
Antalya
Telefon İrtibat : (0242) 340 55 50

vaay abi çok sağol :)

nokta atışı diyorsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:21 PM ----------

yaşar, sana da iyi yolculuklar. hadi inşallah fazer' ine kavuşursun :)

ozaman da ölçeriz bursa- antalya arası kaç saat diye.. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:22 PM ----------

enes sana da çok geçmiş olsun. umarım bu tür şeyler tekrarlanmaz.

Soru bana geldi ama SALVANO süper bi cevap yazmış. Beni de zahmetten kurtardın sağol. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:43 PM ----------

Hayırlı yolculuklar REİS. İnşallah herşey istediğin gibi olur.

dün akşam üzeri motosikletimi aldım. adam çok süper işçilikle çalışmış. akrabanın dediği gibi adam a' dan z' ye ne var ne yok kontrol etmiş, değişmesi gerekenleri değiştirmiş, onarılacakları onarmış.

yağ filtresinden yağına, hava filtresinden ayaklığına, amartisöründen pistonuna, hava ayarına kadar ne var ne yok işte.. motosikletin tam teşekküllü bakımı da yapılmış oldu :)

tabi birazcık tuzluya patladı ama azı deneyimler ancak satın alınabiliyor 250 tl ile :(

bu arada MERT çok geçmiş olsun:mrgreen::queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şunu bi seyredın:cat:Kamera aparatı yapımı,video... - Motor Delisi Motosiklet grubu ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:47 PM ----------

mt de varmıs zaten ama cok pratık

Motorunu sıfırlamışsın güle güle kullan...
Şuan rodajda mısın yoksa direk sıkmaya başladın mı?

sıcaklara dikkat et, bi dönem sakin git...

dün akşam üzeri motosikletimi aldım. adam çok süper işçilikle çalışmış. akrabanın dediği gibi adam a' dan z' ye ne var ne yok kontrol etmiş, değişmesi gerekenleri değiştirmiş, onarılacakları onarmış.

yağ filtresinden yağına, hava filtresinden ayaklığına, amartisöründen pistonuna, hava ayarına kadar ne var ne yok işte.. motosikletin tam teşekküllü bakımı da yapılmış oldu :)

tabi birazcık tuzluya patladı ama azı deneyimler ancak satın alınabiliyor 250 tl ile :(

bu arada MERT çok geçmiş olsun:mrgreen::queen:

Anlamadım desem kusura bakmassın dimi erdem abi :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosıklet ıcın kamera aparatı yaptım :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:57 PM ----------

bırazdan resım atarım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:58 PM ----------

http://img188.imageshack.us/img188/1147/25072009616.jpg
http://img188.imageshack.us/img188/144/25072009608.jpg
http://img216.imageshack.us/img216/4076/25072009609g.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/4635/25072009610.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:08 PM ----------

toplam malıyetı 1.500 lıra pılastık su borusuyla yaptım resımlerı anca boyle atabıldım bu konuda pek basarılı sayılmam:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:10 PM ----------

http://img228.imageshack

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 PM ----------

yok ya resımlerı acık atamıyom:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:17 PM ----------

anladım sımdıııı:p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:17 PM ----------

:)Resimleri açık atmak kolay sadece resim geldikten sonra üzerine 2 kez tıklayıp büyüt sonrasındada Embed this image.: yazan orta kısımdan forum yazan linki buraya kopyalayacaksın,kameran güzel olmuş kullanım alanları ne olacak bunun:silent:...

:)Bu arada bebek Arda'nın gelişimi nasıl devam ediyor,sağlıklı ve neşeli bir bebek olarak büyümesini temenni ediyoruz...:cat:

:)Erdem yenilenmiş motosikletini test etme amaçlı atlayıp buralara geliver...:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar