Ehliyet ve kask

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar ehliyetsiz ve kasksız motor kullanmayalım. Ehliyetsiz yakalanmanın bedeli ehliyet masrafından fazla, kasksız kullanımın bedeli ise hayat. Kazasız sakin keyifli sürüşler dilerim.

Gayet basit ve net olmuş... Şu sitede son günlerde gördüğümüz genç apaçi kardeşlerimizden sonra kesinlikle yukarıda tutulması gereken bi başlık bence...

Yukarı!

Motorsever yasalara, kurallara uyançağdaş insandır. Fakat gördüğüm 10 motordan abartısız 7 tanesi kasksız. Bilhassa scooterlerde bunu görüyorum. Ürünlerinin dağıtımını yaptıran patronlar kasksız, ehliyetsiz eleman çalıştırmayınız. Trafik ve belediyeler bu işletmeleri denetlemeli. Geçenlerde scooterimle giderken polis beni durdurdu kask, eldiven, korumalı montumdan ötürü tebrik etti. Aynı şikayetlerimizi dile getirdi.

ben motorumu şubatta aldım ama taa mayıs ortasına kadar kullanmadım. çünkü A2 ehliyetim yoktu. emiyete otubüsle gittim aldım ehliyet sonra kullanmaya başladım motorumu gönül rahatlıyla.
kask konusuna gelince katılıyorum kesinlikle hayat paha piçilemez

Kardeşim sizi tebrik ederim. Ehliyetsiz olan kazanın neler getireceğini idrak edemiyorlar. Ehliyetsiz kişinin kazası halinde motorun sahibininde yargılanacağını bilmiyorlar.

Süper Moderatör (BBRR)
forumda konu açmadan önce o konunun daha önce açılıp açılmadığını kontrol ediniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar