MOTOR yardıMm

beyler yeni yeni motorlara merak sarmaya başladım ve en sonunda araba yerine motor almaya karar verdim. 20.000tL bütçem var Şimdi kafamda honda cbr1000rr var sizce bu motor nasıL?? yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İlk motorun 1000cc bi makina olcaksa bu forumda kimseden destek bulamazsın. bu makinaları kullanması zordur. 600cc bide başlangıç motoru olarak tavsiye edilmez ama illa alıcam diyosan ve yaşamayı seviyosan önce gidip eğitim almanı tavsiye ederim.

İlk motorun 1000cc bi makina olcaksa bu forumda kimseden destek bulamazsın. bu makinaları kullanması zordur. 600cc bide başlangıç motoru olarak tavsiye edilmez ama illa alıcam diyosan ve yaşamayı seviyosan önce gidip eğitim almanı tavsiye ederim.

::plus1:::cat:

beyler yeni yeni motorlara merak sarmaya başladım ve en sonunda araba yerine motor almaya karar verdim. 20.000tL bütçem var Şimdi kafamda honda cbr1000rr var sizce bu motor nasıL?? yorumlarınızı bekliyorum

kaldı ki "motor yardım!" diye başlık attığın bir konuya da ilgi çekemezsin. derdinin özetini başlıkta vereceksin ki insanlar zaman kaybetmesin.

peki başlangış olarak ney kullanmalıyım?ve 1000cc lik makinelere ne zaman geçebilirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
600 cc bi Cruser, naked yada touring desen eğitimle belki derler ama başlangıç için race bi makina diyince kaza yapmaman sadece senin şanslı oldugun anlamına gelir. uzun süre küçük motor kullanıp race makina alınca eminim ilk zamanlar ışıklarda duramayıp çizgiyi biraz geçenler olmuştur.

bende katılıyorum

ilk makina 1000 lik biraz agır gelir ve
önce egitim alman şart özel kurslar var bu eğitimi alabilirsin
hadi cup modeli ile başlayıp 1000 geçeyim deseydin bi nebze ama direk 1000 lik makina wwwwooowwww derim

ben bu topigin gerçek olduguna inanmıyorum. 1000 cc oyuncak mı bu yarış pistlerinden fırlamış ortalama 180 hp gücü olan dogru kişiler tarafından kullanılmadıgında ölüm oyuncagı haline gelebilen bir replika. gerek oturuş pozisyonu gerekse gidon açısı gerek ürettigi güç asla başlangıç motoru olmaya elverişli degildir. illa bu motorlardan almak istersen

işte sana link http://www.motosiklet.net/forum/onlar-hep-bizimle-birlikteler/

Daha önce buyuk cc motor tecrüben yoksa sakın ama var ise R6 tafsıyem

bende katılıyorum

ilk makina 1000 lik biraz agır gelir ve
önce egitim alman şart özel kurslar var bu eğitimi alabilirsin
hadi cup modeli ile başlayıp 1000 geçeyim deseydin bi nebze ama direk 1000 lik makina wwwwooowwww derim

oufff gözümü korkuttuN

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:32 PM ----------

peki eğitimini ne kadar sürede tamamlayabilirim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar