selam arkadaşlar
çağla ablacım bende gelmiyorum listeden sil istersen kişi sayısında problem olmasın :wiinkk:
selam canerim.. sana noldu lan?
selam arkadaşlar
çağla ablacım bende gelmiyorum listeden sil istersen kişi sayısında problem olmasın :wiinkk:
selam canerim.. sana noldu lan?
bana bişey olmadı ya annemin babası (dedem) baypas ameliyatı olacak bugün hem yakışıkalmaz hemde yanında olmak lazım beykozda olacağım:wiinkk:
anladım canım.. geçmiş olsun o halde ne diyelim..
(en sonunda küfür edicem olmıcak.. herkes kopuyo..)
Tamam yenge seninde gelmemek için illaki geçerli nedenlerin vardır...:cat:Ama gelsen iyi olurdu .:cat:
ben bişi demiyorum sana banucuk... seninde illaki geçerli sebeplerin vardır :rendeer::rendeer:
banu, bu kadar insanı kırmayacağını biliyorum.. ama sana saygı duyuyorum, vardır bi hayır diyorum...
bana bişey olmadı ya annemin babası (dedem) baypas ameliyatı olacak bugün hem yakışıkalmaz hemde yanında olmak lazım beykozda olacağım:wiinkk:
Çağla ben önümüzdeki iki haftasonu tatilde olacağım. Dolayısıyla benden de pas![]()
dur bakalım.. kime patlıcak en sonunda..
ben daha önceden sölemitim bana patlaması zor...![]()
Çağla ben önümüzdeki iki haftasonu tatilde olacağım. Dolayısıyla benden de pas![]()
ben daha önceden sölemitim bana patlaması zor...![]()
tamam ozi canınız sagolsun iyi eglenceler sizede :rendeer:
senin imkanın var da sen gelmiyosun.. onu ayrıca değerlendiricem zaten
günaydın arkadaşlar :rendeer:
ben topikte okumadıgım sayfaları okuyup listemizi güncelliyim sonra yine gelirim :cherry:
yok len bi düşündüm harbiden zor ....daha yol hazırlığı bile yapmadım....çok iş var çok...
yok len bi düşündüm harbiden zor ....daha yol hazırlığı bile yapmadım....çok iş var çok...
ele ele listeyi.. bu hızla gidersek heralde sen ben gürkan abi gidicez..
Görende seni harbe gidiyor zanneder ne yol hazırlığı yapacen lenr:
bizde varız bizi unutmayınale:
ale:
ale: