motosiklet.net'le birlikte ne öğrendiniz?

bu sitede çok iyi dostluklar arkadaşlıklar edindim.
motor adına herşeyi burda öğrendim.
burası çok büyük bir aile kıymet bilelim.

yahu actıgın topikten ziyade senin nickin dikkatimi cekti ofsayt one demek sölermisin saksofon mu:pr:

saksafon.jpg

:cat:

Hiç bişey öğrenmedim... Ne dost canlısı insan var ne arkadaş var ne hayat var motorcu deilmi alayınız aynısınız... :farao::farao:

çin mallarının ne kadar sakat olduğunu:mrgreen:Vede her motorcunun o mahalle arasında gezen serseriler gibi olmadığını:rendeer:BU ARADA ÇOK GÜZEL BİR TOPİK AÇMIŞSINIZ:)

Motosikletin vazgeçilmez bi tutku olduğunu,genelde serseri gözüyle bakılan motorcuların aslında öyle olmadığını,motosikletle ilgili birçok teknik bilgiyi öğrendim...
TÜM MT AİLESİNE SEVGİLER:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buraya gelmeden önce sadece dengede durmayı biliyordum...

boy

MT'nin 2003 yılında başlayan hayatına şahit olan ilk üyelerindenim. Çok net bir eleştride bulunacağım. MT genelde motora yeni başlayan ve küçük hacimli motor kullanan insanların tanışmak ve eğlenmek amaçlı kullandıkları bir tanışma platformu olarak kullanılmıştır. Teoride birçok bilgi paylaşılmakta ancak iş pratiğe geldiğinde, ne yazık ki MT insanların eğitimine, motosiklet sürüşlerini geliştirmek adına pek birşey yapamamıştır. Ne yazık ki bu konuda MD'yi (motordelisi) çok daha başarılı buluyorum. TMF bünyesinde spor klübü olmayı başardılar, birkaç yarışçıya maddi manevi destek oldular, birçok kez pist organizasyonları yaptılar, birçok platformda seslerini bizden çok daha fazla duyurdular. Bence bu kadar üyeye sahip ve potansiyeli yüksek MT gibi bir oluşumun motosiklet camiası adına çok daha çeşitli aksiyonlar gerçekleştirmesi gerekiyordu. Ama MT hep eğlence ve geyik platformu olarak kaldı. Ben bunca sene MT'den bilgi olarak hiçbir şey öğrenmedim, 20 senedir motosiklet kullanan, profesyonel olarak yarışan biri olarak genelde hep insanlara birşeyler öğrettim. Bundan şikayetçi değilim. MT'nin bana kattığı tek şey güzel dostlar.. İlk üyelerden oluşan 10-15 kişilik eski bir MT grubumuz var. Gerçekten beraber çok şey paylaştık, bu insanları tanıdığım için mutluyum. Ancak dediğim gibi MT'nin çok daha farklı bir yerde olmasını hayal ettim her zaman, ne yazık ki bu hayalim gerçekleşemedi.

MT'nin 2003 yılında başlayan hayatına şahit olan ilk üyelerindenim. Çok net bir eleştride bulunacağım. MT genelde motora yeni başlayan ve küçük hacimli motor kullanan insanların tanışmak ve eğlenmek amaçlı kullandıkları bir tanışma platformu olarak kullanılmıştır. Teoride birçok bilgi paylaşılmakta ancak iş pratiğe geldiğinde, ne yazık ki MT insanların eğitimine, motosiklet sürüşlerini geliştirmek adına pek birşey yapamamıştır. Ne yazık ki bu konuda MD'yi (motordelisi) çok daha başarılı buluyorum. TMF bünyesinde spor klübü olmayı başardılar, birkaç yarışçıya maddi manevi destek oldular, birçok kez pist organizasyonları yaptılar, birçok platformda seslerini bizden çok daha fazla duyurdular. Bence bu kadar üyeye sahip ve potansiyeli yüksek MT gibi bir oluşumun motosiklet camiası adına çok daha çeşitli aksiyonlar gerçekleştirmesi gerekiyordu. Ama MT hep eğlence ve geyik platformu olarak kaldı. Ben bunca sene MT'den bilgi olarak hiçbir şey öğrenmedim, 20 senedir motosiklet kullanan, profesyonel olarak yarışan biri olarak genelde hep insanlara birşeyler öğrettim. Bundan şikayetçi değilim. MT'nin bana kattığı tek şey güzel dostlar.. İlk üyelerden oluşan 10-15 kişilik eski bir MT grubumuz var. Gerçekten beraber çok şey paylaştık, bu insanları tanıdığım için mutluyum. Ancak dediğim gibi MT'nin çok daha farklı bir yerde olmasını hayal ettim her zaman, ne yazık ki bu hayalim gerçekleşemedi.

:rendeer:Geyik yapmayı öğrendim:p (ama sözlerinizde doğruluk payı yüksek:cat:)

Kask ve ceşitli koruma kıyafetleri takmayı, Motosiklet ile grup surusu yapmayı ogrendim. Suruş tekniklerimi geliştirdim. Virajları guvenli donmeyi, srarbilize ve mıcırlı yollardan guvenli gecmeyi, Ekonomik kullanım kosullarını ve aklıma gelmeyen bir cok seyi ögrendim. Ve bu bilgiler ile motor surus teknigimi kısa surede cok fazla geliştirdim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar