[Kastamonu - MT]

:rendeer::rendeer::rendeer:
Göktay abi bak ben 300. mesajımı sen 500. mesajını buraya denk getirdin.Artık kampanya başlatalım 300.500.700 lü falan yüzlü mesajları bu topiciğe yazalım :)
600. Mesajım Hayırlı olsun kampanya tam gaz devam :cat:

Aynen öyle Göktay abi Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın:wiinkk: 500 e az kldı ya buraya ya hiç :cherry:

bu arada sayısal noldu yav :silent::cherry: yoksa aldın mı gv yi de bizden saklıyorsun :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
La diyom buna niye kanım kaynıyor benim.: :mrgreen:

:rendeer::rendeer::rendeer:

Aynen öyle Göktay abi Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın:wiinkk: 500 e az kldı ya buraya ya hiç :cherry:

bu arada sayısal noldu yav :silent::cherry: yoksa aldın mı gv yi de bizden saklıyorsun :queen:
Nerde kardeş ah bi çıksa ne saklaması 10 tane hyo dağıtacam arkadaşlara:p Bu arada bizim uğurlu sayılar pek bi işe yaramadı 2 'de kaldım:salut:
Sen kastamonulumuydun hacu..:silent:
Taşköprülü'yüm musti abi:cat: Sen hangi ilçedensin:silent:
La diyom buna niye kanım kaynıyor benim.: :mrgreen:

Sevgi saygı karşılıklı abi:)

Nerde kardeş ah bi çıksa ne saklaması 10 tane hyo dağıtacam arkadaşlara:p Bu arada bizim uğurlu sayılar pek bi işe yaramadı 2 'de kaldım:salut:

Taşköprülü'yüm musti abi:cat: Sen hangi ilçedensin:silent:

Sevgi saygı karşılıklı abi:)

Taşköprü..:mrgreen: Sonra Hanönü diye ayrıldık gerçi biz ama aslıTaşköprü..:mrgreen: Sen hadımın hasanı tanırmısın..:mrgreen:

Hellomoto..:mrgreen:

Bende diyorum ki bu milletin msj sayısı niye kabarık.. :mrgreen: Birlikte hep daha iyiye korkut abi.. :mrgreen:

Musti bak Nasipte 5.000. Mesajı .Kastamonu Mt Topiğinde yazmak varmış...:cat:

Vay vay vay Hayırlı olsun Korkut abi nice 5000. mesajlara.Darısı başıma.:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
Bu arada Sen Göktay abi Musti abi 3 taşköprülü oldunuz yaaa Bende simens olam ama daha sloganım yok bulursunzu artık banda bir slogan :mrgreen::cherry:

daşş düşe büülüüü musti adı altında ayu çıka bülüüüü:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar