3000 Km lik bir yol hikayesi...

Uzun soluklu ve dolu dolu bir gezi olmuş, tekerine sağlık. Fotoğraflar da çok güzel. :)

kardeşim bende mersindeyim, tam aklımdaki tura sen istanbulda başlamışsın. . . tek motor zor olmadı mı o kadar yol ;?? Bende yapacam ama çoğu kişiye göre iyi cesaret

Adana İl Temsilcisi
harika,çok güzel bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler.:cat:

Güzel bir gezi, güzel bir sunu olmuş.

Ellerine sağlık.

Yamaç paraşütü çok heyecanlı ve eğlenceli olmuş olmalı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Performans konusunda üstadım ne diyorsa doorudur :cat: ama seninle kapışmak benim haddime değil bunu ağzımın payını vererek bana anlatmış olduğun ve yorumların içinde teşekkürler :pr: :pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:03 PM ----------

Yorumlarınız için ben teşekkür ederim :cat: litre olarak bilemiyorum ama toplam 480 tl.lik benzin almışım :pr::pr::pr:

demekki benim makine ile 1500-2000tl arası bi benzin almam gerekecekti:queen::queen::queen: ben en iyisi şehirden cıkmayayım:cat: sizin makine km de 160ykr yakmış yaklaşık olarak...

Motosikletle bu kadar uzun yolculuk yapmak kolay değil ama fotoğraflara baktıkça yorgunluğunu unutuyorsundur. :)

Bütün fotoğraflar güzel ama özellikle yamaç paraşütü fotoğrafları daha güzel.:cat:

Paylaşım için teşekkürler.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slmlar çok güzel olmuş bende böle bir gezi planım var bizi aydınlattığın için sağol

kardeşim bende mersindeyim, tam aklımdaki tura sen istanbulda başlamışsın. . . tek motor zor olmadı mı o kadar yol ;?? Bende yapacam ama çoğu kişiye göre iyi cesaret

Teşekkür ederim :cherry: Çoğu kişi tek motorla sıkılırsın,iyi olmaz gibisinden uyarmıştı ama ben çok eğlendim :cat: gittiğim , durakladığım heryerde meraklı birkaç kişi tarafından çevrilip soru yağmuruna tutuldum :mrgreen: umarım sende en kısa zamanda palnladığın gibi yola çıkarsın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:56 AM ----------

Güzel bir gezi, güzel bir sunu olmuş.

Ellerine sağlık.

Yamaç paraşütü çok heyecanlı ve eğlenceli olmuş olmalı.

Teşekkür ederim :cat: Bencede yolculuğumun en güzel duraklarından biri fethiye baba dağdan yamaç paraşütü ile atlamak oldu :queen: Hele hocanın atraksiyon olarak nitelendirdiği spin atarak hızlı bir şekilde düşüş hareketi vardı :queen::queen: işte ozaman adrenaline doyduğumu hissettim :queen:

Görmüş, gezmiş , gibi olduk teşekkürler paylaşım için

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:18 AM ----------

demekki benim makine ile 1500-2000tl arası bi benzin almam gerekecekti:queen::queen::queen: ben en iyisi şehirden cıkmayayım:cat: sizin makine km de 160ykr yakmış yaklaşık olarak...

vışşşşş:cyclopsan cbr o kadar yakıomu yaa abovvvv:cyclopsan

Ellerine sağlık. XT uzun yolda nasıl rahatmı, hep merak ederim? Sele özellikle dar olunca korkutuyor.

Sevgili umutk00 arkadaşım, gerçekten doyurucu ve bilgilendirici bir topic açmışsın... Tebrik ederim, resim ve yazıları bir araya getirdiğinde aynı güzergahı kullanacak diğer arkadaşlar için muhteşem bir kılavuz özelliği taşıyor. GEzilerinin devamını dilerim. Yolun açıok, şansın bol olsun, tekerin düz bassın.. Sevgiler... :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
zevkli ve güzel gezi olmuş,tebrikler kardeşim resimlerde harika,böyle sağlıklı ve keyifli gezilerinin devamını dilerim.

Ellerine sağlık. XT uzun yolda nasıl rahatmı, hep merak ederim? Sele özellikle dar olunca korkutuyor.

Bence XT uzun yolda çok rahat bir motor beni rahatsız eden tek şey daha öncede yazdığım gibi rüzgardı :pr: ben zayıf yapılı olduğum için sele bana hiç dar gelmedi ve hiçbir rahatsızlık vermedi :queen: :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar