motosiklet.net'le birlikte ne öğrendiniz?

Ben kask takmayı bu siteden öğrendim daha önceleri takmazdım :pr:
Birçok motor bilgisini burda öğrendim:cat:
Çok çok iyi insanlarla ve kişilerle bu siteden tanıştım:bounce:

Yaz siz?:mrgreen:

kafama ne takıldıysa kime sorayım diye dert etmiyom açıyom bi forum her telden adam cevap veriyo çokda iyi oluyo bende bazen kendimi bişe sanıyom hani cevap yazarken sanki 40 yıllık motorcu gibi iyiki varsın motosiklet.net

kafama ne takıldıysa kime sorayım diye dert etmiyom açıyom bi forum her telden adam cevap veriyo çokda iyi oluyo bende bazen kendimi bişe sanıyom hani cevap yazarken sanki 40 yıllık motorcu gibi iyiki varsın motosiklet.net

aynı olayı dün bende yaşadım.yeni motosiklet alan bir arkadaşa oldukça uzun bir yazı yazdım.ve bu kadar şeyi öğrendiğime şaşırdım çünkü 1 yıl önce motor ve motosiklet hakkında hiçbirşey bilmiyordum.

onun dışında kanuni'yi,mondial'i adam gibi motorlar üretiyorlar diye biliyordum ama maalesef.

motosiklet aşkını öğrendim.kışın motorumu nasıl saklayacağımı öğrendim.bir sürü teknik bilgi ve sürüş yöntemi öğrendim.

sağolasın motosiklet.net

bilmediklerimi öğrendim ve tanımadıklarımı tanıdım ve burası gerçekten güzel bir site ve değerli üyeleri var hepsi çok değerli

:mrgreen:Herkez birşeyler öğrenmiş ama bu kadar kişi yetmez herkez neler öğrendiğini yazsın

Saymakla bitmez
Gercekten bu site sayesinde güzel insanlarla kaydaştık diyebilirim :rendeer:

*ben düşük cc'lerle motosiklet kullanmaya başlamanın daha doğru oldugunu öğrendim (ben daha önce direk zx6r almayı düşünüyodum) ,
*korumalıksız motosiklet kullanmanın zararlarını öğrendim ve resimlerle gördüm.

En önemlisi ehliyet yasının 17 ye girilince dııLde 17 bitince alınabıldiğini öğrendim.

aklıma motorla iligili her konuda ne takılsa yazabilecek ve fikir danışılabilecek tecrübeli insanların arasında bulıunduğumu biliorum buda bana yetiyor....:rendeer:
tüm mt ailesine burdan kucak dolusu teşekkurler:rendeer:

Ben kask takmayı bu siteden öğrendim daha önceleri takmazdım :pr:
Birçok motor bilgisini burda öğrendim:cat:
Çok çok iyi insanlarla ve kişilerle bu siteden tanıştım:bounce:

Yaz siz?:mrgreen:

yahu actıgın topikten ziyade senin nickin dikkatimi cekti ofsayt one demek sölermisin saksofon mu:pr:

motosiklete başlarken neler öğrenilmesi gerektiğini öğretti motosiklet.net...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar