Buralardayım harbitürk

ama internet kullanma amacım şuan deli gibi motor araştırmakla geçtiğinden başka yerlere bakamıyorum. Valla arkadaşlar sahibinin söylediği 'buraya ne oldu ?' sorusunu her sorduğumda uzun yolda taş geldi diyor

ben de çok uzun yol yaptım ama bi kere taş gelmedi:mrgreen: Garantiden neden değiştirmedin diye bir soru da sormadım hiç. motosiklet sahibinden'de satılık. İsim vermek doğru değil ama 2009 model kullanılmış zaten bi iki tane var:queen: Bi tane gözüme kestirdiğim 2007 model var ama eskişehirde. oraya kadar gidip te aynı sorunla karşılaşmaktan korkuyorum

ale: Sizlerin etrafında eğer varsa 2006-2007 model az kullanılmış uygun haber verirseniz sevinirim. Zira adama telefonda o kadar güvendim ki bankaya kredi için başvurdum ve çıktı. Allahtan bankayı hemen aradım da beklemeye aldırdım:cat: yoksa boş yere faiz ödeyecektim.
Eski GV 250 leri yakından gördüm daha önce ve temizlerdi. zaten kafama takılan da eskiler bile gıcır gıcırken 2009 nasıl bu hale gelmiş sorusuydu. Zaten adamın da çoook uygun fiyat istemesinden anlamalıydım ama ne yapalım artık. o kadar yolu gittiğime yanıyorum.