yani diyorsunki gaza basın :bounce:
tek gidicem galiba gps cihazına kaldık
Dur bakalım cumartesi gidip gitmeyeceğim kesinleşsin heleabi ben seni sonuna kadar takip ederim nereye geliyim
cadı ne olacak bende yazdım ama yaş küçükya kale almadı
Usta sende başka numaralar da var gibi öyle kuru kuru mangal yapmayacaksın sanki? :wiinkk: Açalım hele şu konuyu.Yok aman ööle bişey demiyorum.Gece bizim acelemiz yok![]()
Yok aman ööle bişey demiyorum.Gece bizim acelemiz yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:53 PM ----------
Gps e gerek yok.Doğrultuda devam et bulursun.![]()
Dur bakalım cumartesi gidip gitmeyeceğim kesinleşsin hele
Usta sende başka numaralar da var gibi öyle kuru kuru mangal yapmayacaksın sanki? :wiinkk: Açalım hele şu konuyu.
Benim 150 lik makineye ayak uydurayım derken hararet yapmazsa senin motor birlikte mi gitsek?
Dur bakalım cumartesi gidip gitmeyeceğim kesinleşsin hele
Usta sende başka numaralar da var gibi öyle kuru kuru mangal yapmayacaksın sanki? :wiinkk: Açalım hele şu konuyu.
Benim 150 lik makineye ayak uydurayım derken hararet yapmazsa senin motor birlikte mi gitsek?[/QUOTE
E yani.O saatte mangal yakılırsa başka ne olabilirki? C.tesi sabahtan arka çanta aparatı yaptıracağım.Hallolursa nevaleyi yükleyip gideceğim.Havalı makine gece vakti istesende hararet yapmaz rahat olSaatler uyarsa beraber çıkarız ama dediğim gibi hala kesin değil çıkış saati.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:03 PM ----------
motorun üstünde hayatta gaza gelmem :rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:57 PM ----------
aglatmayın mangalı gelince devam ederiz şerefe:queen:
Yok yok ağlatmayız siz gelene kadar aperatif yaparız.
E yani.O saatte mangal yakılırsa başka ne olabilirki? C.tesi sabahtan arka çanta aparatı yaptıracağım.Hallolursa nevaleyi yükleyip gideceğim.Havalı makine gece vakti istesende hararet yapmaz rahat olSaatler uyarsa beraber çıkarız ama dediğim gibi hala kesin değil.
9 dan önce çıkacağımı sanmıyorum.Malum yoldaki trafik magandaları evlerine çekilsinler ondan sonra.
arkadaşlar biraz yogunum sorularınızla ilgilenemediğim için üzgünüm. tüm mesajlarınıza dönüş yapıcam :rendeer:
hmm bana uymazmış o..bende hafif gece körlüğü var..rahatsız oluyorum gece sürüşlerinden..[/QUOT
Gece görüş sorunun varsa sana tavsiyem,değişik sarı renkte gözlükler var adını hatırlayamadığım.Onlarla rahat edersin :cat:
Gece görüş sorunun varsa sana tavsiyem,değişik sarı renkte gözlükler var adını hatırlayamadığım.Onlarla rahat edersin :cat:
abiler ben sonnoktayı koyayım
ben levent bepeyede 8veya 9 da olacam yarım saat beklerim ben yolu biliyorum ama kuyucadısının hangi kaptan bahsettiyini bilmiyorum. benim bildiyim orda boş arazide çadır kurmak yasak ama millet cumartesi akşamı geç saate kadar oturup havakararınca kuruyor
benim bahsettiyim yerde kimse olmuyor genellikle nerde lalacağımıza kuyucadısı haritada gösterirse ona göre direk gideriz
arkadaşlar şu cumartesi saati kesinleşirse daha rahat plan yapabiliriz bence. ayrıca gece sürüşü bencede çok keyifli oluyor ama yolu bilen olmalı...:wiinkk:

gidilecek yeri bi kez daha kaba taslak tarif edeyim...
şile den agva yoluna dönüyosunuz.... agvaya gelmeden kurfallı köyü var. bahsettiğimiz seferoğulları kamp alanı bu yol üzerinde solda. agva vadi kurfallı köyü altı (agva sahil yolu)
kadir bey:0537 880 35 00 tlf numarası (kamp alanının işletmecisi)