arkadaşlar
fernerbahçe stadının arkasında
tabelasında TURTLE WAX yazan yerde motorumu yıkattım
üzerine kimysal sıktılar başta biz yapmadık dediler
sonra expert yıkamada olduğunu söyleyince kabul ettiler...
bende onlara güzellik olsun diye parça değişimi yerine boyatmayı kabul ettim
ama onlar orjinal servis yerine onlara ait olan bi kaportacıda boyatacağımı söylediler
(rica değil emir kipi ile söylendi bunu)
ona da ok dedik! paracıkları gitmesin jiplerine benzin olsun dedik..
en son yıkama için fiş istedim bi dayak yemediğim kadlı!!!
Geçmiş olsun İstemi,
bende neredeyse benzeri bir olay yaşadım, ama çabuk müdahale ile hiçbir sorun olmadan çözmüştüm. Yıkamacımda motorumu yıkayan iki elemanımda yoktu, çömezlerden birine bırakmak zorunda kaldım. Deterjan olarak beyaz renkteki arabalar için farklı bir kimyasal kullanıyolarmış, binevi çamaşır suyu gibi bişey. Az kalsın selenin rengi bembeyaz olacaktı.
Yeni boyasıyla daha güzel olacaktır :cat:
NOT: Eğer sedefli boya yaptırabilirsen çok güzel olur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:47 AM ----------
iyi günlerde kullan EliteXC,
iki motosikleti de kullanan biri olarak titreşim konusunu kıyaslayabilir misin acaba? şimdiki motosikletimden sonra mt 03 e binmek istiyorum ama titreşim konusu düşündürüyor. tek silindirli çok titrer diyorlar. uzun yol yapmak istiyorum ankara-antalya arası ama işte dediğim gibi titreşim düşündürüyor, şimdiden teşekkürler.
Tek silindirli 660cc motora sahip Yamaha XT660R, Yamaha XT660X ve Yamaha MT03 kullandım. İnanırmısın hepsi kendine göre ayrı titreşime sahip. 660cc tek silindirli motor titireşim sağlıyor fakat bu titreşimi sürücüye en az hissettiren model MT03. İzmir-Antalya arası kıyıdan gezi yaptım MT03 ile ve rahatsızlık hissetmedim (herkesin "bu motor titrer alma bunu" laflarına rağmen).:cherry:
Fazer ile karşılaştırdığında tabiki titreşim daha fazla. Fakat Fazer'da titriyor ve çok ince titremeler var değişik devirlerde. 8000 devirde aynayı kullanmaya gerek yok çünki arkadan gelen bir araba sanki 10 araba gibi görünüyor :queen:
Hangisi eğlenceli diye sorarsanıııızzz hmmmmm şu an bişey söylemem doğru olmaz. Ama eklemeden geçemiycem MT03 gerçekten eğlenceli bir motosiklet. Fazer'ı henüz MT03 kadar tanıyamadığım için karşılaştırma yapmıyorum.