[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kuyucadısı;1666702[COLOR="Black"' Alıntı:
kamp merkezinden yaklaşık bi 10 dk mesafedeki kumsalın tadını çıkarıcaz....[/COLOR]yüzücez... eglenicez.... yorulucaz.... acıkıcaz....::156::

10 dk derken
yürüyerekmi
motorlamı
uçaklamı

bizi aydınlat cadı

neyse bugünlük bukadar yeter gelişmeleeri yarın takip ederim ben artık transa geçiyorum herkeze iyi geceler::sos::::sos::::sos::::sos::::tutkuy::::tutkuy::

üzerinize sağlık arkadaşlar cok kötü hastayım boğaz enfeksiyonu iğne ilaç tedavi devam ediyor cumartesiye sağ cıkarsam pazar günü aranızdayım

arkadaşlar ben pazar günü gelebileceğim çadır ve şişme yatak bulamadım pazar ikea nın önünde görüşürüz...:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:24 AM ----------

üzerinize sağlık arkadaşlar cok kötü hastayım boğaz enfeksiyonu iğne ilaç tedavi devam ediyor cumartesiye sağ cıkarsam pazar günü aranızdayım

geçmiş olsun dostum...

arkadaşlar benide aranıza alacakmısınız:) organizasyon iyi olacak gibi görünüyor forumdan kimseyi tanımıyorum ama tanışırız heralde...:)

tamam kundo listeye adını yazıyorum :rendeer:

çağla ben ismimi eklemedim çünkü tam belli değil izin olayı perşembe belli olucak bakalım gelmek isterim gibi.:cat:

sorun değil netleşince haber ver düzeltmeleri yapıyım :wiinkk:

arkadaşlar cumartesi günü öğleden sonra gidicek arkadaşlara katılabilirmiyim
işim erken bitiyoda çadırımda varken daha iyi olur sabah yorulmamış oluruz

cumartesi gelebilirsin tabiyki ama cumartesi gelenler farklı saatlerde çıkışları biraz karışık. bn saat 2 de işten çıkıp saat 5 gibi yola çıkacagım orda gelenleri karşılarım :rendeer:

Yaaaa ... Arkadaşlar bu çadır olayı falan nedir anlamadım şimdi bizim çadır yoksa ne yapacaz gelmeyelimmi gerçi daha ismimizi yazdırmadık ama bu konuda tereddütlerim var çadır yoksa dımdızlak ortadamı kalacaz :) kimse bizim yüzümüze bakmayacakmı :)
Ayrıca ben bu tarz gezilere daha önce hiç katılmadım daha öncede yazdım ama fiyat konusuda bana biraz sıkıntı yaratıyor sorduğum abilerim veya kardeşlerim 30 40 tl masrafın olur dediler ama bunun içinde ne tür masraflar var şimdi denize girilecek yere ücret ödenecekmi ( bu pazar sarıyerde bir kşi başına 25 tl ödedimde :( ) ayrıca yemek ve benzin masrafları var bunlar 30 40 tl yi geçer diye tahmin ediyorum bana lütfen kardeşim herşey dahil şu kadar harcarsın diye birisi cevap yazsın.şimdi siz dersinizki arkadaş bu kadar hesap yapacaksan sen bu geziye gelme :( malum dostlar ay sonu paralar suyunu çekti :( paramız yok ama bu buluşmayıda kaçırmak istemiyorum yeni üyeyim ve heyecanlıyım :)ona göre kendimi ayarlamak istiyorum ne çingenelik yaptım beeaaaa valla nerdeyse para dileneceğim :) ...
saygılarımla..

kahvaltı+mangal+deniz vs. 15tl çadır 10 tl + benzin + özel giderlerin sen yap hesabını :p

bu cumartesi çadırı kim çıkardı

kesin cadının işidir.

kendisinin çadırı varmı

benim evim var canım kamp merkezinde :cherry:

geçmiş olsun yüksel :rendeer:

ya bu cadı kim ya merak ettim malum forumda çömeziz...:cherry:

Bizde daha tanımıyoruz Çeşitli rivayetler var hakkında .Bazıları gerçekten Cadı olduğunu süpürgesiyle gezerken görmüşler... Başka rivayette ise uzaydan geldiği acayip bir yaratık olduğunu hatta İnsan kılığına girip aramıza katıldığını söyleyenler var....:p:mrgreen::queen:

Yüksel Geçmiş olsun.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamam kundo listeye adını yazıyorum :rendeer:

sorun değil netleşince haber ver düzeltmeleri yapıyım :wiinkk:

cumartesi gelebilirsin tabiyki ama cumartesi gelenler farklı saatlerde çıkışları biraz karışık. bn saat 2 de işten çıkıp saat 5 gibi yola çıkacagım orda gelenleri karşılarım :rendeer:

kahvaltı+mangal+deniz vs. 15tl çadır 10 tl + benzin + özel giderlerin sen yap hesabını :p

benim evim var canım kamp merkezinde :cherry:

geçmiş olsun yüksel :rendeer:

Cadı bana birini bulsana :D

bu cumartesi çadırı kim çıkardı

kesin cadının işidir.

kendisinin çadırı varmı
badi ergün abi ve benim fikrimdi cumartesiden gitmek....
10 dk derken
yürüyerekmi
motorlamı
uçaklamı

bizi aydınlat cadı
yürüyerek canımcım....
ya bu cadı kim ya merak ettim malum forumda çömeziz...:cherry:
tanırsın babacan...
bunun organizasyonları hep ya patlar ya patlatırız...
Cadı bana birini bulsana :D
benzine ortak olursan sana birini bulurum...

Günaydın arkadaşlar:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:45 AM ----------

sohbetinize hayran kaldım sizleri tanımak için sabırsızlanıyorum:)

Günaydın arkadaşlar:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:45 AM ----------

sohbetinize hayran kaldım sizleri tanımak için sabırsızlanıyorum:)

selcan sen ufo gören masum köylü değilmisin canım kardeşim...

bende işten 1 de çıkıyorum saat sorun değil giden varsa cumartesiden katılimde tek gitmemiş olurum yeride bilmiyorum zaten:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar