Güzel fikir :cat::cat:
çok sıcak abi ne işiniz var oturun evde açın klımayıda dvd birde çay ooh uğraşmayın motorla felan bakın bana keyf yapıyorum
Güzel fikir :cat::cat:
arkadaşlar eylüle kadar her türlü aktiviteyi yapalım ...eylül ve sonrasında tadı çıkmaz valla....mesela bu hafta sonu kapuz başı var ... hemen arkasına güzel bi boğsak tekne turu....daa sonra ürgüp yapalım.....
Hocam yanlışın var asıl gezi eylül den sonra güzel olur.Bu sıcakta pek yol çekilmiyor malesef.
Tüp takdırdın galiba![]()
Biliyorum da Haluk hoca eylülde gelecek ya ondan......
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:42 PM ----------
yok abicim ya ne tüpü en son aldığım depo ile 189 km gidebildim.....Muzo tarsusa gitmeden aldık ya o depo ile ancak 189 km gidebildim valla....
yok abicim ya ne tüpü en son aldığım depo ile 189 km gidebildim.....Muzo tarsusa gitmeden aldık ya o depo ile ancak 189 km gidebildim valla....
gezi planı yapan arkadaşlar;19 ağustosta ramazan başlıyor.
hadi bakalııııım,günaydııın.:mrgreen:
Günaydııınnn
günaydın kadim dostlarım:rendeer:
Günaydınlar iyisiniz inşallah.:rendeer:
Günaydın Adana Mt. Hayırlı işler.:rendeer:
Şükür iyiyiz, sen nasılsın?
sana 10 puanlık soru ?
Bir binek araç sol viraja girince hangi tekeri daha az döner ???
sana 10 puanlık soru ?
Bir binek araç sol viraja girince hangi tekeri daha az döner ???
sağ sağ sağ
Aslında altımda bir arkadan itiş araba olursa yan verip ön tekeri daha az döndürürüm ama nyse![]()
sağ sağ sağ
Aslında altımda bir arkadan itiş araba olursa yan verip ön tekeri daha az döndürürüm ama nyse![]()