aprilla rs 125-derbi gpr 125 r

derbi gpr 125r vs aprilla rs 125

• Kullanılan toplam oy
    57
Ben parçaları ebaydan aldığım için rs diyorum..
Uzun yıllardır hep aynı motoru kullanıyorlar ve ister ikinci el ister sıfır parça fiyatları ebayda gerçekten çok ucuz.. orjinal sinyal flaşörünü dahi ebayda bulabilirsin..
Derbinin bence tek avantajı modeli..
Yedek parçalarını yurt dışından temin edersen aprilia al
Eğer ebaydan almıycam türkiyeden temin edicem dersen derbi

Dtr 125 motoru var uzerinde ? Yamaha yani rotax yada piaggio ile iliskisi nedir anlamadim .

Motosikletin rektefiye asamasinda yasanabilicek parca sikintisi ise akillardaki soru isareti , hic bir sikintisi yok bilginize.

Extrema bu arada sen derbinin parca sikintisi yasayabilecegi konusunda ne dusunuyorsun ?
Bunuda belirtki yonlendirici bir mesaj olsun.

Son düzenleme:
Dtr 125 motoru var uzerinde ? Yamaha yani rotax yada piaggio ile iliskisi nedir anlamadim .

Motosikletin rektefiye asamasinda yasanabilicek parca sikintisi ise akillardaki soru isareti , hic bir sikintisi yok bilginize.

Extrema bu arada sen derbinin parca sikintisi yasayabilecegi konusunda ne dusunuyorsun ?
Bunuda belirtki yonlendirici bir mesaj olsun.

Şuan itibari ile parça sıkıntısı yaşamaz derbi fakat önümüzdeki yıllar ne olur bilemiyorum :)
Ben kendi adıma konuşmak istiyorum
Parçaları yurt dısından alan biri olarak söylemek istiyorum ki derbinin her parçasını ebayda bulamadım..
Buna karşın Rsin en ufak bir parçası dahi orada vardı :)
Tabi türkiyede durum nedir onu biraz detaylı düşünmek gerek

jonturk ; Seni emraha yönlendiriyorum :)

Emraha yonlendiriyorum da ne demek , emrahin gorusleri acik ve net emrah zaten bir seyler yazarken bunlari somut orneklere dayandirarak yaptigi icin bu kadar ihtiyac duyulan bi insan bence.

Sende beni kimseye yonlendirmeden yazdigin mesajlara somut ornekler goster olsun bitsin. :rendeer:

Ebayda parcanin bulunmuyor olusu ulkemizdeki servislerde parcanin bulunmayacagi anlamina gelmiyor bunu da dusunmek lazim :)

Son düzenleme:
Ebayda parcanin bulunmuyor olusu ulkemizdeki servislerde parcanin bulunmayacagi anlamina gelmiyor bunu da dusunmek lazim :)

Diyorum ya zaten kendi açımdan düşünüyorum diye.
Ama şu saatten sonrada türkiyeden parça almak bana pek mantıklı gelmiyor..
Türkiyede ikisi 1000 lirayı bulan pistonları ebaydan 270 liraya aldıktan sonra kim olsa aynısını düşünür sanırım :p

Diyorum ya zaten kendi açımdan düşünüyorum diye.
Ama şu saatten sonrada türkiyeden parça almak bana pek mantıklı gelmiyor..
Türkiyede ikisi 1000 lirayı bulan pistonları ebaydan 270 liraya aldıktan sonra kim olsa aynısını düşünür sanırım :p

Ucuza almak degilki konu parca bulunmuyor dendigi zaman olmaz , pahali olabilir ama sonucda aranilan bulunabiliyor ben bunu soylemek istiyorum. Ebay daki satis rakamlarini tartismiyoruz :)

Ebay i da kiniyorum :B

Aslında bişey söyliyim bu açılan topiclerden sonra bu motorlardan birini alan bir şahıs görmedim..
Sadece elimizi yoruyoruz gibi geliyo :p

Hehe , sorma birde oyle bir olay var demi aciliyor baslik sonra sirra kadem basiliyor.

Aprilla Derbi kardes kacanlar kalles ilan oluna :)

Aksam CBF resimleri ekliyormus filan amma super hehe

Hayirli olsun deriz bizde olur biter :)

ahhaha geldim geldim eksin alicagim ondan konuyu actim sonucta 4000 tl yi cope atmamak lazim :p suan yazdiklariniz cok onemli benim icin

Sen hangi aprilla ve hangi derbi icin konusuyorsun hele soyle sen onu bize , kimmis neymis gorelim gorseller ile senlendir bizi.

hmm o zaman eve gidiyim once suan isteyim isyerinden imageshack tarzi sitelere giremiyorum aksama yuklerim resimleri ama fiyat solemek yok kaparlar sonra benden once

Merak etme kapmazlar :)
Biri trabzondakisidir diğeride derbi topiğinde konuştuğumuz derbidir :p

heheh kaparlar dediginde benimde aklimdan iki si gecti valla , hele sen koy bakalim resimleri biz resimden de not veririz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben olsam emraha sorar hangisini alma diyosa inadına onu alırdım :)

yok trabzonda deil ikiside istanbul da akşam eve gidince koycam resinleri ama karar veremedim işte ikiside çok güzel :queen: sonucta aynı paralarda 4000 tl ikiside ondan sordum

Ne yapcan aprillayi derbiyi al cbf 150 bak keyfine diyen birisi cikmadan hemen ekle eve gidince resimleri :B

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar