Bizimkisi bir yol hikayesi..

Gaziantep İl Temsilcisi
iyi gezi olmuş maviş tekerinize sağlık,sağlıklı gezilerinizin devamını dileriz ,resimler için teşekkürler,emeğinize sağlık.

zavallı motorlar nasılda susamışlar,kendilerini hemen pompalara atmışlar:p:p:queen::queen:

133kon.jpg
eyvallah ümmet abi..
10 numara olmuş gezi...:bounce::bounce:
teşekürler..
Çok güzel bayıldım doğrusu

:cat::cat::cat:

tekerinize taş gelmesin kardeşim anca evdeyim bende şehir dışında çalışmnaktan dolayı
bu güzel gezi raporuna yorum yazmak şimdiye kısmet oldu harika gezmişiniz keşke mecburi iş olmasa idi katılsa idim size çok mutlu olurdum kısmet artık maraştan selamlar

Gaziantep İl Temsilcisi
Aydemir nihayet ekranla barışmışsın ya arkadaş ANTEPLİ GÜNEŞTEN KORKARMI dahaçok gezi raporları bekliyoruz hani FIRNIZ VE BAŞKONUŞ fotoları Kenarından geçmişsiniz uğramamışsınız olurmu ya neyse bukez bu fotolarla idare edelim selamlar sağlıcakla kal:)
abi biz allahtan başka kimseden korkmayız yol bilmedigimizden bazı yerlerı es geçmek zorunda kalmişiz gel klavuzumuz ol gelzelim teşekürler abi antep den sevgiler saygılar..
aliciğim,kardeşim.yine şahane yerlerde gezmişsiniz,emeğinize sağlık kardeş,herkese selamlar.:rendeer:
ve a...s abicigim

tekerinize taş gelmesin kardeşim anca evdeyim bende şehir dışında çalışmnaktan dolayı
bu güzel gezi raporuna yorum yazmak şimdiye kısmet oldu harika gezmişiniz keşke mecburi iş olmasa idi katılsa idim size çok mutlu olurdum kısmet artık maraştan selamlar
mustafa kardeş herşey için tekrar teşekürler
oooo balık cok guzelmış...

:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar