Buda Benim Motorum

yuvarlak far çok yakışmış. öndeki duro lastik çok kayıyor mu orjinal lastiğe göre nasıl. benim duro çok feci kayıyor acil yedek 100 lük lastiğimi takacağım ama çamurluğa sığmıyor:)

kazasız belasız kullanman dileğiyle. işin garibi ankarada bu apache'lerden bir tane bile görmedim ömrümde :silent:

iyi günlerde kullan.arkadaşımdada war aynı renk,lastiğe kırmızı şerit çekmiş güzel duruyor aklında olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
onu bilen biliyor allah motoruna ve sana kaza bela vermesın ön lastiğin benımki ile aynı bu duro kadar berbat lastık olamaz suyu gorunce kendı surf tahtası sanıyo

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:41 AM ----------

kazasız belasız kullanman dileğiyle. işin garibi ankarada bu apache'lerden bir tane bile görmedim ömrümde :silent:

ben alabılseydım herkes gorcektı ama kısmet deılmıs 2 kere gıtım ıstanbula onunn ıcın olmadı nasıp kısmet işi

Allah razı olsun arkadaşlar,Allah kimseye kaza bela vermesin,ama bizde dikkat edelim,arkamızdan üzülenler ve ağlayanları bırakmayalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar