yaş kaç hocam?
adana mt ye katılıyorumusunuz?
saygılar
350 ile geçtiğinden göremiyoruz
yaş kaç hocam?
saygılar
350 ile geçtiğinden göremiyoruz![]()
30 yaşındayım adana mt ye takılmıyorum çünkü çok racing ci yok adana ceyhanda arkadaşlara takılıyorumhuceyn Nickli Üyeden Alıntı
yaş kaç hocam?
saygılar
gel gösterim sana 350 yi istiyosantequ 350 ile geçtiğinden göremiyoruz
asıında bu topic kilitlense iyi olur
30 yaşındayım adana mt ye takılmıyorum çünkü çok racing ci yok adana ceyhanda arkadaşlara takılıyorum
gel gösterim sana 350 yi istiyosan
arkadaşlar herkez buraya ciddi ciddi motora nasıl aşık oldu lütfen dogruca anlatsın mesela benimkini anlatıyorum
ben motora aşık oldugum zamanlarda 12 yaşındaydım ve benim ablam kocaya kaçmıştı tabi benim öfkem tepemde hele ablamın kaçtıgı kişi motor sürüyor ben dahada sinir oluyorum ablam demiş bu benim kardeşim diye ya bu ben yolda giderken 1999 hayabusası vardı bu yanımdan son gaz bir geçiyodu ben onu taşlıyodum beni sinir ediyordu ama ozamanlar motordan bir gıcık alıyorum ki size anlatamam sonra ablamgille barıştık o zaman 14 yaşına degmiştim tabii kendimi büyümüş adam zannediyordum 14 yaş öle olur işte sonrasında enişteme agır agır ısındım sonra motora pek kızmamaya başladım sonra bir kere bindim bana dediki yolu böyle boş gördügün zaman anlaki uçacaz dedi ben öyle bir korktumki sonra bir tane yol gördük baktımki yol bomboş içimden dedim olum sen atla kaç dedim sonra 80 le gidiyoz lan bir salladı makineyi ben neye ugradıı bilemedim bunu bilen bilir ilk defa racing motora binenler nasıl bişe oldugunu bilir sonra 1 yıl geçti yaş=15 oldu o 1yıl içinde motora aşık oldum ve yıllarca aylarca haftalarca bekledim ve zaman geldi çattı bi tane 600 lük aldım enişteme dedim bizim köyde büyyük bi ev var onuda sölüyim enişteme dedim motoru köye bırak tabi been ceyhandayım dükkandayım o bırakmış geldi yanıma bıraktım dedi bende iyi dedim eniştem dedi sen gelseydin dedi ben sana ögretirdim dedi ben yok dedim niye dedi benim çocuklumdan beri hayalim buydu dedim o da iyi dedi kontagı verdi tabi ben dururmuyum hemen arabaya atladım dükkanıda babama bıraktım fırladım gittim sonunda köye geldim arabayı içeriye sokmak için avlu kapısını bi açtım simsiyah bi makine r6 ve geldim üstüne bindim ortalık sep sessiz ve makinayı bi çalıştırdım üffffffff sonra hareket ettim bizim orda bi tana yol var hiç kullanılmıyor o yolda bir salladım en son 205 i gördüm ilk tecrübe gerisine cesaret edemedim ve iyice çözdüm bu işi ve bir çok makine elimden geçti şim di hayabusam var ve 350 yi görüyorum saygılarımla = hasan ayeş
30 yaşındayım adana mt ye takılmıyorum çünkü çok racing ci yok adana ceyhanda arkadaşlara takılıyorum
Yok abi saol Sport Touringler hasta ediyo beni rüzgardan![]()
[/COLOR]
1999 yılında 12 yaşındaydın şimdi 30 yaşındasın.Yıllarda hayabusa gibi çok hızlı gidiyor herhalde.