Çorlu MT ye Gece Baskını...

Baktımki Çorludaki motorcu dostlarım nazlı...tembel...üşengec ben ayaklarına teşrif edeyim dedim...:p

Çoğu padişah soyundan asil olduğundan huzurlarına benim gitmem gerekti...bi Çınarcığa davet ettik asır oldu gemediler...belki utanırlar dedim:queen:

Çarşamba akşamı 22.30 gibi Çorludaydım...ekibe haber salındı...:bounce:

öncesi beni cebren ve hile ile bisan roadstara oturttular....:p

SANY1322.jpg

SANY1323.jpg

SANY1324.jpg

SANY1326.jpg

SANY1328.jpg

SANY1329.jpg

SANY1330.jpg

SANY1331.jpg

SÜLEYMAN...BİSAN ROADSTAR250
SANY1332.jpg

CANAN TAŞ...GV 250
SANY1333.jpg

SEMİH ABE MEKAN SAHABI...BALABAN DONDURMA ÜRETİM TÜKETİM YALATIM LTD ŞTİ...BURGMAN 400
SANY1334.jpg

SALİH...DAYUN 150..
SANY1335.jpg

AVUKAT SAVAŞ KAYAN...AGA...BMW F650
SANY1336.jpg

METE HAN DIR O...
SANY1337.jpg

PSİKOLOG ÖMER ŞİRİN...
SANY1340.jpg

SANY1338.jpg

ÖMERİN KARGAVUZU DAVA ARKADAŞI SAVAŞ KAYAN...
SANY1339.jpg

SANY1341.jpg

SANY1342.jpg

SANY1343.jpg

SANY1344.jpg

SANY1345.jpg

SANY1346.jpg

SANY1350.jpg

SANY1351.jpg

SANY1352.jpg

SANY1354.jpg

SANY1355.jpg

SANY1356.jpg

SANY1357.jpg

SANY1358.jpg

SANY1359.jpg

SANY1360.jpg

BİZ SONRASI BY STAR ÖZER LE MARMARA EREĞLİSİNE GEÇTİK...
SANY1361.jpg

SANY1362.jpg

SANY1365.jpg

SANY1364.jpg

sabah 5 te evdeydim...gece çorluda tur yaptık...sivil polislerden anonsla fırça yedik boş yolu kapatmışız...:p

güzel geceydi...sağolun varolun....:cat:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
klasik bir gezi olmuş trakyalı motrcularıda görmüş olduk bölece.bugüzel kareler için sağolun.

eh valla aynen ya. boş yolu kapatmışız.. ... AÇın Bu yolu AÇın bu Yolu.... :p

Adam okadar bağırdı çagırdı da biz yolu açtık mı ? Tınlayan oldumu arkadaşlar :) Garibim diafondan söylendi söylendi baktı kimse tınlamıyo adamı gitti sonra :)

Süper Moderatör (BBRR)
Alkolü araç kulanmak yasalara aykırıdır :cherry:

kask konusunda nutuk at biraları çek ziftlen motor bin nası olcak bu :cherry:

Özere mi uydun sende :cherry:

Adama bak ya zorla kendini misafir ettirtmiş..:cherry:

.....:) GÜZEL ZİYARET OLMUŞ :cat: PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER....:)

Son düzenleme:
top sakal birde altın choper Vllah tam karizma olmusin abi yakışmış :p

yok la bana göre değil bunlar dırahtör...:cherry:

klasik bir gezi olmuş trakyalı motrcularıda görmüş olduk bölece.bugüzel kareler için sağolun.

:cat:

eh valla aynen ya. boş yolu kapatmışız.. ... AÇın Bu yolu AÇın bu Yolu.... :p

:p

Adam okadar bağırdı çagırdı da biz yolu açtık mı ? Tınlayan oldumu arkadaşlar :) Garibim diafondan söylendi söylendi baktı kimse tınlamıyo adamı gitti sonra :)

patates zoğan gibi bişey dedi ama anlamadım....:p

Alkolü araç kulanmak yasalara aykırıdır :cherry:

kask konusunda nutuk at biraları çek ziftlen motor bin nası olcak bu :cherry:

Özere mi uydun sende :cherry:

Adama bak ya zorla kendini misafir ettirtmiş..:cherry:

dövmede sağlığa zararlı ve dine aykırı ama ekmek teknen abicim...:queen:

kıdemli motorcuyuz artık serbest herşey...:p

.....:) GÜZEL ZİYARET OLMUŞ :cat: PAYLAŞIM İÇİN TEŞIKKÜRLER....:)

Biraz zorla, biraz cebren biraz da hile ile ama güzeldi.
Özellikle de sivil polis kısmı (gerçi sivil miydi değil miydi o da belli değil).
Ikramlar için Semih Abi ye saygı ve sevgi ve teşekkürler...(Honda Today ile grup sürüşün maskotu gibiydi :))

güzel bir gezi omöuş ama gece olması başka bir tat katmışşş.herkes gece yolları kapatamaz....

Leyleği hava da görmek deyimini Metehan'ı motosikletle görmek olarak uyarlıyorum kendimce:p
gerçi nazik davetlerini katılamadım bu aralar ama:pale:

Balaban dondurmasının tadi nasıl ama.Eşsiz bir lezzet dimi beyler:)
Semih abi çok iyi bir ev sahibi bu arada.Bende şahsen kendisinle tanışşma fırsatı buldum geçen haftalarda.

türkiye yollarındaki dört tekerlikli insanlar nasılsa o gün o polis memurları da öyleydi.ortada cürüm yok, ihtimali de yok, hız sınırı aşılmamış veya başka bir şey yok.sadece keyfi olarak elindeki yetkiyi, kudreti kullanan memur, patates-soğan satar bağırarak, korumakla mükellef olduğu insanları/vatandaşları yine sırf motosiklet kullandıkları için hafife alıyor,önemsemiyor ve yolunda çekilmesi için bağırıp çağırabiliyor..türkiye manzarası.

Son düzenleme:
Vallaha top sakal gitmiş alpaçino gibi olmuşsun.:):)

Güzel resimler memlekete yaklaşmışsınız çorluya kadar gelmişsiniz valla.:):) Bi motoru alabilsem Ümmet abi gibi gezmessem.:):)

Biraz zorla, biraz cebren biraz da hile ile ama güzeldi.
Özellikle de sivil polis kısmı (gerçi sivil miydi değil miydi o da belli değil).
Ikramlar için Semih Abi ye saygı ve sevgi ve teşekkürler...(Honda Today ile grup sürüşün maskotu gibiydi :))

canancım aynen öyle...semih abey benide kahkalara boğdu sürüşte...fındık kurdu gibiydi...:p

güzel bir gezi omöuş ama gece olması başka bir tat katmışşş.herkes gece yolları kapatamaz....

gece karanlığında ben ve far ışığım gerçekten harika oluyor...:cat:

Leyleği hava da görmek deyimini Metehan'ı motosikletle görmek olarak uyarlıyorum kendimce:p
gerçi nazik davetlerini katılamadım bu aralar ama:pale:

kısmet artık abey:cat:

Balaban dondurmasının tadi nasıl ama.Eşsiz bir lezzet dimi beyler:)
Semih abi çok iyi bir ev sahibi bu arada.Bende şahsen kendisinle tanışşma fırsatı buldum geçen haftalarda.

buradaki mado kalitesinde...:cat:

güzel bir buluşma :cat:

türkiye yollarındaki dört tekerlikli insanlar nasılsa o gün o polis memurları da öyleydi.ortada cürüm yok, ihtimali de yok, hız sınırı aşılmamış veya başka bir şey yok.sadece keyfi olarak elindeki yetkiyi, kudreti kullanan memur, patates-soğan satar bağırarak, korumakla mükellef olduğu insanları/vatandaşları yine sırf motosiklet kullandıkları için hafife alıyor,önemsemiyor ve yolunda çekilmesi için bağırıp çağırabiliyor..türkiye manzarası.

ne kadar 657 ye tabi memur varsa....:queen:

Vallaha top
gibi olmuşsun.:):)

Güzel resimler memlekete yaklaşmışsınız çorluya kadar gelmişsiniz valla.:):) Bi motoru alabilsem Ümmet abi gibi gezmessem.:):)

kırdınnnn kalbimiii....:pale::p

çok geldim oralara inan...dırakya bi başka....:cat:

adam yerinde durmuyorki her gün başka yerde.
DİKKAT mete_han çıkabilir... :queen:

bu polis muhabbeti bana tanıdık geliyo aynı olay m.ereğlide bizim de başımıza gelmişti, mete_han abi benim fotoyu koymayı unutmuşsun olmazki :wiinkk:, bi de roadstar yakışmış yani hakkını yememek lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar