Bu konuya en son mesajı yazan dunyanın en iyi motorcusudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1000 mesajı benden bi başkası yazarsa çok üzülürüm o kadar emek verdim bu topige buralara kadar getirdim, her gece uyumadan ninni söyleyip uyuttum bu topigi evladımı benden ayırmayın :queen:

Canınız saolsun isterse dünyanın en kötü motorcusu ben olayım ama yeterki sizlerle gönlümüz bir olsun :rendeer:

herkese günaydın arkadaşlar şafak 226 iyi kötü günlerimiz oldu geceleri nöbet tuttuk hep beraber buralara kadar geldık hepinizin yolu açık olsun sivil hayatınızda başarılar şimdi MT kuvvetleri zırhsız tugay 2. motorize bölüğü komutanın emrıyle hepınız serbestsiniz ben buralarda biraz daha kalacağım hepinize güle güle :salut:

Canınız saolsun isterse dünyanın en kötü motorcusu ben olayım ama yeterki sizlerle gönlümüz bir olsun :rendeer:
:rendeer::rendeer::rendeer:
herkese günaydın arkadaşlar şafak 226 iyi kötü günlerimiz oldu geceleri nöbet tuttuk hep beraber buralara kadar geldık hepinizin yolu açık olsun sivil hayatınızda başarılar şimdi MT kuvvetleri zırhsız tugay 2. motorize bölüğü komutanın emrıyle hepınız serbestsiniz ben buralarda biraz daha kalacağım hepinize güle güle :salut:

:salut:

böyle duygusal yaklaşıp bizi uzaklastıramazsın :queen:
terör ün bile gücü yetmedi :p

konuyu toplam 2 üye okuyor askon TERÖR ABİ KİMSECIKLER YOKKEN GEL ANLAŞALIM HEM SONRA BU ÜYELER YARAMAZ YAU bak ben iyi bir üyeyim laf armızda ne kadar istiyon bi tuşa basacan hepsını silecen bi tek ben kalacam ha ne dıyon:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar