[Bursa - MT]

:)Scooter rahalık demek,scooter keyif demek,scooter pratik olarak hava ve rüzgarı hissetmek demek.....Fakat biz yinede şöyle yaparız,Arda bebek emeklemeye başlayınca ortaya bir scooter,bir racing,bir chopper,bir touring ve birde enduro koyar karşılarına geçip el çırparız,hangisine giderse ondan olur velet...(tercih onun)::biggrinn

Araya benim dört tekeri de koyalım. Bakarsınız bebe tutar da benim arabaya gelir. Ondan sonra bir de bakmışsınız en küçük MT'ci olmuş en küçük kelebek:queen::p

Yok yaa bunlar motorcu falan degil... Film setinde bitane motor denk getirmişler fotoğraf çekilmişler hepsi bu...

İlk Kurtlar Vadisi'nde bir bölümde böyle motorsikletli bir kısım vardı. Polat Alemdar'ın Halo'yu hapisaneden kaçırdığı bölümde bir süre motorsiklet de kullanıyordu Polat Alemdar. Sanıyorum bu fotoğraflar da o bölümüm çekimleri esnasında çekilmiş.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fırlamayı dısarı cıkarsam hemen resımlerını cekıcemde hemen hasta oluyo ustunu bıle acamıyoz 15 gunluk olsun ben bılıyom ona yapcamı :mrgreen: gezı yapıcanız zaman benım eve de bı gezı duzenleyın :cherry:

Alooooo küçük dev motorcu ardayı crosscu yapacam bana ve cakaya teslim edin size super bi motorcu olarak geri verelim
Eee biz ttak cıkar motorcular olarak bize güvene bilirsiniz :) hehe

:)Scooter rahalık demek,scooter keyif demek,scooter pratik olarak hava ve rüzgarı hissetmek demek.....Fakat biz yinede şöyle yaparız,Arda bebek emeklemeye başlayınca ortaya bir scooter,bir racing,bir chopper,bir touring ve birde enduro koyar karşılarına geçip el çırparız,hangisine giderse ondan olur velet...(tercih onun)::biggrinn

Mantıklı...

:)Buraya bir gezi düzenleyelim...:cat:(baktım yine alt sıaralarda kalmışız yediremedim yine saçmaladım özür...:wiinkk:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
saolun nezaman ıstersenız gormeye gelebılırsınız mıncıklayabılırsınız tam zamanı cunku cocuk buyutmus olanlar daha ıyı bılır:p

Selam bursalı arkadaslar bende aranızdayım su an asya 200 cross aldım kendıme 5 yıl evlılık cocukdan sonra yenıden donus yaptım motorsıkletcılıge 30 yasındayım gezılerde gorusmek dılegıyle mesaı saatlerım yogun olsada fırsat bulursam katılmak ısterım. Nıluferde oturmaktayım ozel sektorde makına ustune calısmaktayım. Aslen eskısehırlıyım ..............

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Selam bursalı arkadaslar bende aranızdayım su an asya 200 cross aldım kendıme 5 yıl evlılık cocukdan sonra yenıden donus yaptım motorsıkletcılıge 30 yasındayım gezılerde gorusmek dılegıyle mesaı saatlerım yogun olsada fırsat bulursam katılmak ısterım. Nıluferde oturmaktayım ozel sektorde makına ustune calısmaktayım. Aslen eskısehırlıyım ..............

hosgeldın tam yerıne geldın:p:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:42 PM ----------

gezmeyı cok seven mt:mrgreen:

Hoşgeldin arkadaşım gezilerde görüşmek üzere...

abi hoşgeldin. ben de artık yokum, eskiden gezilere ben de katılırdım :)
sağlam muhabbet olur, iyi eğlenirsiniz..

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz gezilerde görüşmek üzere yalova festivaline gidilecekmi bu arada
temmuz 16 . 17 . 18 . 19 da

Öncelikle aramıza hos geldin bence gezileri kacırma cok sey kacırmıs olursun
Hatırlatma kullandıgın motosiklet cross olarak satılıyor ama aslı endurodur cross motosikletlerin trafige cıkmaları yasaktır
Ayrıca cross motosikeletlere kesinlikle plaka cıkarılmaz....
abi hoşgeldin. ben de artık yokum, eskiden gezilere ben de katılırdım :)
sağlam muhabbet olur, iyi eğlenirsiniz..

Erdem naber ya antalya nasıl bakayım sıcakmı biz burda sensiz uludaga cıktık serin serin sucuklarımızıda aldık seninde olman lazımdı...

Bana uyar nevin hocam ne zaman gidiyoruz hani bana her yol paris anlarsın ya
Faruk abi nasılsın görüşmeyeli gezilerde görüşürüz kendine iyi bak

:)Geleneksel Çarşamba gezilerimiz için yarın saat 12:00 gibi papet kafede buluşuyor ve köy yollarından tirilye taraflarına gaz açıyoruz...Yüzme,sucuk ekmek, vb yapılacak aksiyonlar bizzat katılımcılar tarafından belirlenecektir...:cat:

:)Cc bilgin aramıza hoşgeldin işe yarın bizimle tanışıp gaz açarak başlayabilirsin...:cat:

n_tuncak Geleneksel Çarşamba gezilerimiz için yarın saat 12:00 gibi papet kafede buluşuyor ve köy yollarından tirilye taraflarına gaz açıyoruz...Yüzme,sucuk ekmek, vb yapılacak aksiyonlar bizzat katılımcılar tarafından belirlenecektir...
yarın malesef ben gelemicem berkayın okul nakiliyle uğraşıyorum:pale: size iyi eğlenceler çokta eğlenmeyin bak çok fena kıskanırım :cherry: gelince az eğlendik denilcek yok öle ballandıra ballandıra anlatmak:bounce:bensiz nasıl tekerinizden geçcek:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 PM ----------

ccbilgin Nickli Üyeden Alıntı

hoş geldiniz gezilerde görüşmek üzere:)

:) Ya Pınar sensiz çok kuru olacak,başka günmü yok nakil yapacak?O işler her zaman olur.Sabahtan hallet işini,sonra Cem amcadan izni kopar öğlende de dümeni bize kır.Yoksa nasıl derler KÜSERİM:pale:..

sabahtan halletmeye çalışcam zatende öğlene kadar biterse kesin gelirim zaten hemde trilye öfff ya:pale:küsme döverim:cherry:

:)Oleyyyyyyyyyyyyyy! Bak sorun çıkarsa selamımı söyle,biliniriz tanınırız(öhö öhö),anında araya 2 bakan 3 te millet vekili koydukmudu tamamdır o işler,GELİYORSUNNNNNNNNNNNN:cherry:

n_tuncak Oleyyyyyyyyyyyyyy! Bak sorun çıkarsa selamımı söyle,biliniriz tanınırız(öhö öhö),anında araya 2 bakan 3 te millet vekili koydukmudu tamamdır o işler,GELİYORSUNNNNNNNNNNNN

::eek:hmy::daha önce sölesene kızım şunu uğraştırıyosun boşu boşuna beni hemen gönder sen şu bakanları :flower: biraz daha zorlarsan cumhur başkanı bilem çıkarcan ::blusssh:korkulur senden:cherry::cherry::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar