Scooter için varyatör sökme aparatı, buyrun.

takılmayın hava kompresörüne ,lokma tabancasına falan
bunlar şart değil ,

gerekli olan şey ,bir adet uzun kollu tutma aparatı ve bir adet uzun kollu lokma aparatı , bir demircide 10 TL ye yaptırılabilecek şey bunlar.

biraz kafayı çalıştıralım

illa resimlemi göstermek lazım?
peki alın o zaman ..

Removing_Variator_Nut.jpg

03.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaratıcı ama tabanca varken kasmaya gerek yok :)

ya gecen elim kolum yara oldu sokeyim derken yinede sokemedim. o parcayı bizim burdaki demirciler yapmıo esasında sen ordan yollasan :D

Yaratıcı ama tabanca varken kasmaya gerek yok :)

zaten bu çözüm hava tabancası olmayanlar için

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:55 AM ----------

ya gecen elim kolum yara oldu sokeyim derken yinede sokemedim. o parcayı bizim burdaki demirciler yapmıo esasında sen ordan yollasan :D

2. resim tam sana göre o zaman,
hava-su-TAHTA !

teşekkürler paylaşımlarını takip ediyorum çok yerinde paylaşımlar :cat:
bende en ksıa zamanda scooterla ilgili bilgiler paylaşıcam zaman kolluyorum resimler hazır :)

Değerli bilgiler ve paylaşım için teşekkürler arkadaşım.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tahta nereye kadar dayanacak bari demirden yapsaydın..

profile çivi kaynatmak gibi..

Arkadaş harika bir şekilde görüntülemiş meseleyi:cat:
bir ad.Matkap,demir testeresi,15-20mmx2-3mm etkalınlığı sac ya da Alüminyum lama yok mu oralarda? kapağı açtıktan sonra lazım olan M5-6 vida da bulunur her yerde....
Bir şeyler yapmak istiyorsunuz ancak hiç kafa yormadan, armut piş ağızıma düş..tek bildiğimiz bu arkadaşlar..malesef:pale:

Bir şeyler yapmak için çabalayın biraz arkadaşlar:cat: çabalamadan, bozmadan kırmadan olmaz bu işler..

elektirikli bijon sökme aletleri var. onlar da bu işi yapar gibi geliyor bana. evvelden de bir konuda geçmişti. old üstad oluyor demişti.

Debriyajı Değiştirmek İçin Burayı Sökmek Gerekiyor Değilmi?
2. Olarak Debriyajı Değiştirmek İstesem Kendım Takabılırmıyım Veya Tamircilerde Malıyetı Ne Oluyor Motorum Asya 150 T1 Tarzı Jinding Maxi Scooter

ben hep Scooter lardaki bu kutuyu merak etmişimdir. Olayı şimdi çözdüm,aslında bildiğimiz mobiletlerle aynı,sadece bu daha gelişmiş hali.
demek otomatik vites bu:cyclopsan
paylaşım için teşekürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar