Yamaha Fazer 150 cc geliyor...

Yamahanın son dönem ortaya koyduğu modeller ile öne çıkan Hindistan fabrikasında yeni bir modelin 150 cc hacminde Fazer modelinin üretileceği duyruldu...600 cc ve 1000 cc modelleri ile başarılı bir grafik yakalayan Fazer 150 cc modeliyle yeni bir motor versiyonu ile piyasaya sürülüyor...Motosiklette hava soğutmalı 153 cc 14 Hp. 4 zamanlı alttan egzantrikli 2 sübaplı tek silindirli FZ 16 türevi bir motor kullanılacak...130 kg ağırlığındaki motosiklette önde disk arkada kampana frenler tercih edilmiş...

Alıntı:http://www.yamaha-motor-india.com/product/fazer/index.html

Ekli dosyalar

• 68625821.jpg
    68625821.jpg
    16.1 KB · Görüntüleme: 22,477
Son düzenleme:
Muzeffer abi demekki arkada kampana sistemi yeterli oluyor. Yoksa neden kampana yapsınlar... Bakalım Fiyatı ne durumda olacak. CBF150 ye rakip olarak düşünüldügü kesin....

Bence modası geçmiş bir sistem, kampanalı frenlerin doğru düzgün tutmadığını hepimiz biliriz :farao:

Bence Türkiye'ye gelme olasılığı az gibi 10.000 den aşağıya satılmaz.. Hondanın 125 lik varederosu gibi olur akibeti ancak uzaktan bakarız.

Ama Hakkatten Güzel motor beygiride ii:

Bence modası geçmiş bir sistem, kampanalı frenlerin doğru düzgün tutmadığını hepimiz biliriz :farao:

hayır arkadaşım yanılıyorsun kampana fren gayet iyi tutuyor eğer en fazla 120 km süratle gidiyorsan yok ben basarım 150 yi geçerim diyorsan disk fren bile zar zor tutuyor ki örneklerini görmek istiyorsan video googleden feci kaza yazıp aratabilirsin sana freni tutmadığı için kaza yapan bir sürü racing gösterir

Muzeffer abi demekki arkada kampana sistemi yeterli oluyor. Yoksa neden kampana yapsınlar... Bakalım Fiyatı ne durumda olacak. CBF150 ye rakip olarak düşünüldügü kesin....

CBF nin rakibi ybr 125 var zaten.

Fiyatı uygun olursa rakipsiz olacağına inanıyorum. (4-5 gibi)

Yamahaya bi haller olmaya başladı.Düşük segmentte motorlara mı yöneldi ne ..

çok zayıf duruyor ya. tatmin etmedi açıkçası. 250 cc olsa daha iyi olurdu

Arka frenler hala kampana ve hava soğutmalı YBR125 den neredeyse farkı yok. Onun dışında güzel bir motora benziyor sonuçta yamaha, benim fikrim sadece egzoz u güzel :))

şekil falan 10 numara ama kasayı yine r125 gibi küçük tutmuşlarsa ben almayım motor konusunda neler eklenmiş bilginiz varmı yani yukardakiler dışında hani cbf125 te enjeksiyon falan var demişlerdi eğer bunda varsa çok satarlar

Geçen yıl CBR 125 e karşı YZF R125 i satışa sunan,CBF 250 ye karşı YBR 250 yi getiren,bu sene de Honda CBF 600 Hornet e karşılık XJ6 ile misilleme de bulunan YAMAHA şimdide CBF 150 nin pazar payını bölmek için Fazer 150 yi satışa sunuyor.Honda çıkardıgı modellerin kaymagını yedikten sonra bu modelleri satışa sunan YAMAHA umarım T.C. de biraz daha mantıklı olur.

Son düzenleme:
hayır arkadaşım yanılıyorsun kampana fren gayet iyi tutuyor eğer en fazla 120 km süratle gidiyorsan yok ben basarım 150 yi geçerim diyorsan disk fren bile zar zor tutuyor ki örneklerini görmek istiyorsan video googleden feci kaza yazıp aratabilirsin sana freni tutmadığı için kaza yapan bir sürü racing gösterir

Bu konuda tartışmak istemiyorum, ama olay frenin tutmasıyla ilgisi yok olay yüksek süratle ilgis var. Birde racinglerde nerdeyse arka fren hiç kullanılmaz.:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar