[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok tesüf ediyorum... ne yani ben güven vermiyomuyum.. yani sende ekmeğimizi elimizden alcan hee tam temeli ayarlıyodum bu gece için.. kaçırcan kuşu şimdi.. :queen::queen:

istisnalar kaideyi bozmaz canım benim seninle her yola gelir temel merak etme :wiinkk::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o okur yazmaz gillerden sanırım :p

ilk sayfayı okumamışım, ben bastım gittim şileye bugün:) ağlayankaya da bir plaj var, mangal da yapmak mümkün, voleybol ipi vs de var, halka açık bir yer...

ne gerek var şileye gelin hemen evimin aşağısında samatya sahili var yei koskocaman :) ama yüzen olurmu bilmem... :)

arkadaşlar saganak yagış nedeni ile şile gezimizi festivalden sonraki haftaya yani 26.temmuz pazar gününe erteliyorum. yaşanan aksilikten dolayı üzgünüm :rendeer:

havalar bukadar ısınmışken bir şile yapıp serinlemenin vakti geldide çoktannn geçiyo bile ::148::

sabah önce şile yolu üzerindeki üvezli köyünde köy kahvaltısı yapıp gözlemelerimizi yiyicez... ::dpac::

çaylar bitince şileye dogru yola devam edicez... yorulup iyice sıcaktan terlemiş bunalmışken şile sahillerinden kendimizi denize atıcaz... ::145::

yüzücez... eglenicez.... yorulucaz.... acıkıcaz....::156::

ögleden sonra yakıcaz mangalımızı.... açıcaz buz gibi kolamızı.... muhabbet şamata derken.... bikez daha denize girip dönüş yoluna çıkıcaz ::uzgunum:

önemli: gün boyunca çeşitli yarışmalar yapılacaktır. voleybol, deve güreşi vs. takımları ogün orada M.T. merkez hakem komitesi tarafından kurulacaktır. yarışmalara katılım ücretsiz olup tamamen eglence amaçlı düzenlenecektir ::sapka::

avrupa yakası
buluşma yeri:
zincirlikuyu bp
buluşma saati: 9:00
haraket saati: 9:30

anadolu yakası
buluşma yeri:
ikea
buluşma saati: 9:15
haraket saati: 10:00

gelenler..........
1_kuyucadısı
2_aygül
3_karaşahin
4_oglumveben
5_kemalcolak34
6_tolgada
7_KyCd
8_hasanpınar0537
9_kadir
10_RoMeO
11_taytıs
12_osbourne
13_wildhorse
14_polo34
15_kurubuz+3
16_askon+1
17_mustafa 87
18_thaii_vtec
19_GKN
20_ninjet
21_ilhan1154
22_uzman_1905
23_asden+1
24_hell_rideRR
25_yt_servan
26_A.Y.F.E.R
27_canercamalan
28_şafak112
29_torx
30_HeadbaNgeR
31_redriwer
32_kingsemo23
33_ünaltürkyazıcı

ilk sayfayı okumamışım, ben bastım gittim şileye bugün:) ağlayankaya da bir plaj var, mangal da yapmak mümkün, voleybol ipi vs de var, halka açık bir yer...

eee sonra ne zaman uyandın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:20 PM ----------

askon diye lıstede adımızı göremedık ayıp değilmi:p

gitmek için kararlıydım, çok da takmadım, birşeylerin sonuçta ters gittiği belliydi:)
yalnız gittiğim iyi de oldu, 2-3 motor daha kafa dengi olsaydı denize girerken eşyaları düşünmezdim:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:20 PM ----------

askon diye lıstede adımızı göremedık ayıp değilmi:p

bursadasınya abi +1 bile eklemişler seni ama istersen yeni liste yapalım olmazmı.:cat:

selim ne adamsın yav :mrgreen: harbiden gidip denize falan girdin yani..yav keşke beni arasaydın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar