büyük motorda vites nasıl atılır ?

sizler daha bilgilisiniz, o yüzden, yiğidi öldür hakkını yeme demişler, sizin gibi uzun süredir motor kullanıcıları varken, benim hocalığım burda sökmez, haddimizi biliriz yani, ama bikaç ay sonra ben de gereken sorulara cevap veririm artık :cat:

Ben bilgi vermeye Çalıştım kaç defa.:wiinkk::cat:

:mrgreen::) Gece gece yüzümü güldürdünüz hocam. İyi birisine benziyorsunuz kışları adanaya gelirim babaannemı ziyarete tequ ve burcu ablamı ikna edersem yanınıza gelir bi tanışmak isterim :rendeer:

Ben bilgi vermeye Çalıştım kaç defa.:wiinkk::cat:

teşekkürler. :cat:

:mrgreen::) Gece gece yüzümü güldürdünüz hocam. İyi birisine benziyorsunuz kışları adanaya gelirim babaannemı ziyarete tequ ve burcu ablamı ikna edersem yanınıza gelir bi tanışmak isterim :rendeer:

tabiki, ben de sizlerle tanışmak isterim, adanaya uğrarsan görüşrüz, güzel sözlerin içide teşekkür ederim :)

tabiki, ben de sizlerle tanışmak isterim, adanaya uğrarsan görüşrüz, güzel sözlerin içide teşekkür ederim :)

O sizin güzelliğiniz hocam ben daha lise öğrencisiyim lise 3 geçtim :mrgreen: Lise 1 de beni bi kere okuldan attılar o sene gitmedim kaybım oldu :) Çok yaramazdım fırlamaydım her yerden ben çıkıyordum ama insan yaşamadan anlamaz diyorlarya çok doğru Yüce rabbim çok şükür doğru yolu gösterdi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar