-MT İzmir-İncir altında incir var mı toplantısı

arkadaşlar ben dün akşam 19:45 gibi geldim inciraltına ama kimseyi bulamadıım yanşlış yeremi gittim acaba...bi yerde 3-4 motor gördüm birtane siyah er 5 vardı ama etrafta kimseyi göremedim..sonra urla ya gittim...:pale:

hatta müzeye çevrilmiş gemin oralara kadar gittim...kşmseyi göremedim...inşallah birdaha ki buluşmaya görüşürüz...

arkadaşlar ben dün akşam 19:45 gibi geldim inciraltına ama kimseyi bulamadıım yanşlış yeremi gittim acaba...bi yerde 3-4 motor gördüm birtane siyah er 5 vardı ama etrafta kimseyi göremedim..sonra urla ya gittim...:pale:

hatta müzeye çevrilmiş gemin oralara kadar gittim...kşmseyi göremedim...inşallah birdaha ki buluşmaya görüşürüz...

Dostum yoplantı yeri turkuaz kafenin denize bakan tarafında oradaki çimenlerde oluyor. :cat: bu haftakine bende gitmedim ama 5-6 toplantıdır oradaydık :cat:

sıcak karşılama için ben teşekkür ederim.

büyüksün haluk abi seni tanımak çok büyük bi zevkti saygılar:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:13 PM ----------

o gördüğün siyah er-5 bizim gruptandı kardeşim keşke bi uğrayaydın:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar